Osteozone pentru prevenirea osteoporozei

Publicat pe

Osteozone, un produs al companiei Ozone Laboratories Pharma, parte a grupului Labormed, este o formula complexa de calciu ce asigura nutrientii necesari pentru formarea si mentinerea unei mase osoase rezistente.

Osteozone pentru prevenirea osteoporozeiIngredientele active ale Osteozone – calciul, magneziul si vitaminele C, K1, B6 si D3 – intervin in formarea matricei osoase, in perioada de crestere sau dupa fracturi pentru mineralizarea oaselor.

Pentru ca un tratament sa fie eficient, Osteozone trebuie adminstrat pe o perioada mai mare de timp. Din acest motiv, compania Labormed pune la dispozitia consumatorilor in farmacii in perioada iulie-august o oferta speciala: pentru 1 tub de de Osteozone cumparat primesti un al doilea tub cadou. Osteozone, este un supliment alimentar ce contine 20 de tablete efervescente.

Se administreaza o tableta pe zi, dizolvata intr-un pahar cu apa, obtinandu-se o bautura revigoranta cu aroma de portocala.
Pretul recomandat este de 15,7 lei.

Pentru a avea o viata sanatoasa si pentru un sistem osos fara probleme, se recomanda ca, pe langa aportul adecvat de calciu sa aveti o viata activa, cu mult timp petrecut in natura sau facand miscare, plimbari si sport.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter