(P) Ciuc Natur Radler, un love story intre limonada si bere

Publicat pe

De sute de ani, in momente bine determinate, barbatii dispar de acasa o oarecare perioada de timp, pentru a se duce la „o bere”. Fenomenul nu a fost niciodata prea bine inteles, nici mecanismele sale pe deplin elucidate. Ce se intampla in timpul acestor misterioase migratii? Ce forta misterioasa ii face pe barbati sa-si paraseasca temporar cuibul? Si mai ales: cum poti afla despre ce vorbesc ei acolo, la „o bere”?

Pana acum, doamnele si domnisoarele n-au prea avut acces la aceste taine. Odata insa cu aparitia pe piata a Ciuc Natur Radler, lucrurile s-au schimbat. „In ce masura poate modifica o bautura obiceiurile sociale?', veti intreba. Iata cum.

In primul rand, Ciuc Natur Radler este un amestec natural si racoritor de limonada adevarata (63%) si de bere (37%), propriu traditiei germane. In acest love story imbuteliat, ambele bauturi ofera tot ce au mai bun. Fericitul cuplu lichid poate fi recunoscut inca de la prima vedere: limonada ofera un aspect tulbure, distins, in timp ce berea potriveste la suprafata un guler discret de spuma.

Ciuc Natur Radler nu contine conservanti artificiali si satisface perfect nevoia pentru un gust natural. Aceasta e cea mai importanta calitate a noii bauturi, care-ti permite sa recunosti o bere dintr-o mie. Gratie gustului acidulat si racoritor, dulce-acrisor cu un usor ton amarui, savoarea limonadei si cea a berii se impletesc intr-o armonie deplina.

PRIMUL RADLER PRODUS IN ROMANIA are calitati inconfundabile care il recomanda drept bautura ideala pentru zilele calduroase ale verii. Fie ca e consumat acasa ori la o terasa, pe malul marii sau in timpul drumetiilor montane, Ciuc Natur Radler racoreste si imbie la conversatie.

Asadar, doamnelor si domnisoarelor, un gust bun poate sa-ti schimbe viata. Iata berea dumneavoastra, care va poate ajuta sa dezlegati cel mai de nepatruns mister al lumii: despre ce vorbesc barbatii la „o bere'? Este posibil sa fiti dezamagite de continutul acelor discutii, insa cu siguranta continutul sticlei de Ciuc Natur Radler se va dovedi de neuitat.

www.consumaciucresponsabil.ro
 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter