Perfectil - pentru a intampina vara in forma maxima

Publicat pe

Kilogramele in plus sunt in general o povara a femeilor. In sezonul de primavara – vara, multe tin regimuri de slabire ce duc la privarea organismului de vitaminele si mineralele de care acesta are nevoie.
La sfarsitul unui astfel de regim, se poate intampla ca pielea sa nu mai fie asa de stralucitoare, unghiile sa inceapa sa se exfolieze si sa se rupa, iar parul sa devina lipsit de stralucire si casant.

Perfectil - pentru a intampina vara in forma maximaPerfectil este un complex de vitamine si minerale ce te ajuta sa iti mentii si sanatatea si frumusetea in acelasi timp. O dieta echilibrata si un regim de viata sanatos sunt esentiale pentru o imagine desavarsita.

Atunci cand ne este imposibil sa realizam acest lucru, ne putem baza pe suplimentele nutritive special concepute de specialisti pentru a reda stralucirea si sanatatea de care avem nevoie.

Perfectil, cu cei 22 nutrienti ai sai ( vitamine, minerale si antioxidanti naturali) ne ajuta sa avem un par rezistent si radiant, unghii puternice si o piele fina si elastica, chiar si atunci cand nu putem avea o alimentatie echilibrata.

Administrare: un singur comprimat zilnic
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter