Philips pentru barbati noul Philips Bodygroom Pro

Publicat pe

In cei 5 ani care au trecut de cand Philips a lansat prima versiune Bodygroom, practica ingrijirii atente a corpului a devenit tot mai raspandita in randul barbatilor interesati sa arate cat mai bine si sa fie cat mai increzatori in ei insisi.
Philips pentru barbati noul Philips Bodygroom ProAcum, Philips lanseaza noul Bodygroom Pro – este primul si singurul sistem de ingrijire corporala all-in-one cu doua capete: un cap de barbierit revolutionar, pivotant si un cap de tuns cu caracteristici de taiere imbunatatite.

Fabricat din materiale hipo-alergenice, capul de barbierit pivotant urmeaza conturul fetei, pentru un barbierit precis si fin, iar capul de tuns Premium ofera 5 setari de lungime, pentru tunderea eficienta a tuturor firelor de par, din toate zonele corpului. Accesoriile si pieptenii cu dinti rotunjiti impiedica zgarierea pielii, iar suprafata de alunecare imbunatatita ofera protectie sporita.

Bodygroom Pro este conceput pentru utilizare in mediu umed sau uscat, pentru a indeparta parul din toate zonele corpului.

Pret estimativ: Philips Bodygroom TT2030 – 187 lei

In ultimii ani, barbatii au devenit tot mai interesati de aspectul lor. Cercetarile arata ca:

  • 70% dintre barbati spun ca isi doresc sa arate bine pentru ei insisi. [Synovate, 2008]
  • 73% dintre barbatii europeni si americani spun ca timpul petrecut in fata oglinzii este important sau foarte important pentru ei, in comparatie cu 72% dintre femei. [Datamonitor, 2007]
  • 89% dintre barbatii europeni si americani considera ca o toaleta atenta si o prezentare generala ingrijita sunt esentiale pentru succesul lor profesional. [Datamonitor, 2008]
  • Pana de curand, ingrijirea corporala a barbatilor se limita la fata si cap. Acum, peste 50% dintre barbatii intre 18 si 65 de ani isi indeparteaza sau tund si parul de mai jos de gat. [Synovate, 2009]

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter