Promoții la bilete, cazare, city break-uri și vacanțe de Black Friday

Publicat pe

Numărătoarea inversă a reducerilor a intrat în linie dreaptă – mai sunt doar două zile până ce se dă startul cumpărăturilor de Black Friday!

În avalanșa reducerilor ca va lua startul începând cu data de 18 noiembrie se evidențiază ofertele de vacanță, în primul rând pentru că se apropie Sărbătorile de iarnă și tot mai mulți români sunt interesați să-și petreacă vacanța la schi sau, de ce nu?, în destinații exotice, unde e vară permanent.

Tocmai de aceea, agențiile de turism s-au grăbit să vină în întâmpinarea turiștilor cu oferte atrăgătoare, afișând discounturi și de până la 50%. În plus, cu cât rezervarea e făcută mai din timp, cu atât prețul este mai bun, astfel încât mulți dintre noi vor căuta oferte accesibile.

Veți beneficia de promoții atât la biletele de avion, cât și la cazare, dar, pentru cei care nu pot pleca decât pe termen scurt sau doresc să-și petreacă sărbătorile în țară, alături de prieteni și de familie, la fel de tentante sunt și city break-urile. Așadar, acum puteți găsi city break-uri la Roma, Paris, Barcelona, Madrid, Lisabona, Nisa, Valencia sau München la prețuri cu până la 35% mai mici.

De exemplu, o vacanță în Creta, avion + hotel, 7 nopți, costă acum cu 31% mai puțin. La fel și o călătorie în Cinque Terre sau în însorita Toscană, unde prețurile unei excursii au scăzut cu 30-35%. Dacă rezistați unui zbor îndelungat cu avionul, o destinație excelentă este Tenerife, ținutul primăverii veșnice, pentru această destinație prețurile fiind cu 21% mai mici.

Evident, nici seniorii nu sunt uitați, cele mai bune oferte fiind pentru Italia, Cipru și Spania. De asemenea, operatorii de turism au oferte excelente și pentru tinerii căsătoriți, un sejur de 7 nopți în Alghero, Sardinia, la un hotel de 4 stele, în care sunt incluse biletul de avion, 7 nopți de cazare și micul dejun, costând 259 de euro de persoană. Dar puteți să vă convingeți personal studiind ofertele de Black Friday ale operatorilor de turism aici:

Vola.ro

Booking.com

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter