Prototipul Audi Sportback - In premiera la Detroit

Publicat pe

Audi anunta dezvaluirea prototipului Sportback la Salonul auto international din America de Nord care se desfasoara la Detroit in perioada 11 – 25 ianuarie 2009.

Compania germana s-a concentrat asupra perfectionarii sistematice a elementelor de design caracteristice marcii, modelul cu cinci usi oferind o viziune a viitorului vocabular de design Audi.

prototipul Audi sportback

Prototipul Audi Sportback este rezultatul eforturilor constante ale echipei Audi de a raspunde in mod eficient si inovativ celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri. Suntem siguri ca modelele derivate din acest prototip vor beneficia de un real succes in randul publicului atat la nivel international, cat si la nivel local.' a declarat Brent Valmar, Director General Porsche Romania.

Prototipul Audi Sportback simbolizeaza principiul Sportback in cea mai pura forma, intr-o combinatie de eleganta, sportivitate si variabilitate. Multumita siluetei pronuntate de tip coupé si hayonului de mari dimensiuni, automobilul cu lungimea de 4,95 m, latimea de 1,93 m si inaltimea de numai 1,40 m este extrem de progresist pentru clasa de lux.

Prototipul Audi Sportback dispune de o tehnologie deosebit de avansata. Puterea este furnizata de cea mai ecologica tehnologie diesel din lume: motorul V6 TDI de 3,0 litri care elimina oxizii de azot cu pana la 90%. Acest motor respecta deja limitele de emisii din toate cele 50 de state S.U.A. si norma antipoluare EURO 6, care este programata sa intre in vigoare in anul 2014. Masurile menite sa ofere o eficienta maxima asigura faptul ca Audi Sportback va realiza cifre de consum impresionante, de 5,9 litri de motorina la 100 de kilometri.

Modelul Audi Sportback coupé reprezinta exemplul perfect de eficienta si dinamism – poate accelera de la 0 la 100 km/h in mai putin de sapte secunde si poate atinge viteza maxima de 245 km/h.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter