S-a deschis Academie-Scoala-Hair Studio Keune Romania

Publicat pe

Keune Haircosmetics reprezinta un punct de reper in industria produselor profesionale. Fondata in 1921, compania lanseaza solutia de permanet, produs folosit si azi in intreaga lume.

Keune Hair CosmeticsAcademia Keune nou lansata este un concept inedit pe piata romaneasca:
•Academie-Scoala-Hair Studio
•Magazin profesional- Hair SPA

Este primul spatiu de acest gen din Romania si prima scoala particulara ce se adreseaza si persoanelor care doresc sa invete meseria de coafor.

Aici se desfasoara atat cursurile de coafura Cornel Saru, cursurile Academiei Keune cat si activitatea destinata publicului larg si anume a coaforului denumit Studio Fashion Hair.

Tot o premiera o constituie si conceptul de spa pentru par. O combinatie inovativa intre aromoterapie, meloterapie si tehnici de relaxare, fac din produsele naturale de curatare si ingrijire a parului o adevarata noutate in domeniu.

Fie ca vrei sa iti rasfeti parul, fie ca vrei sa inveti cum sa dai cele mai minunate forme parului, Keune Romania te asteapta in Bd. Natiunile Unite nr. 3 , Bucuresti.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter