SALAMANDER a dat startul reducerilor de sezon (P)

Publicat pe

Cele 18 magazine din rețeaua SALAMANDER te așteaptă cu reduceri importante de până la 30% la o selecție importantă de articole. Acum este momentul să achiziționezi cunoscutele branduri de încălțăminte Flavia Passini, Jenny by Ara, Salamander, Rieker, Skechers, Otter. Clasice, originale și mereu în tendințe, produsele de încălțăminte și genți din magazinele SALAMANDER se potrivesc oricărui tip de personalitate și se adresează atât femeilor cât și bărbaților.

SALAMANDER a dat startul reducerilor de sezon (P)SALAMANDER a dat startul reducerilor de sezon (P)

Tu ți-ai făcut lista de cumpărături? Vino până pe 25 iunie și bucură-te de reducerile acordate de cele 18 magazine SALAMANDER din Bucuresti (Carrefour Orhideea, Militari Shopping, Sun Plaza, Cotroceni, Feeria Băneasa, Park Lake, Veranda) și din Focsani Mall, Carrefour Felicia Iași, Jupiter Pitești, Sibiu Shopping City, Shopping City Târgu Jiu, Electroputere Parc Craiova, Shopping City Deva, Vivo Cluj, Shopping City Timișoara, Shopping City Galați și City Park Mall Constanța, precum și pe www.salamandershop.ro; 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter