Telefoanele Samsung - Ambasadorii spiritului olimpic

Publicat pe
„Castiga la Olimpiada Samsung' este noua campanie desfasurata de Samsung cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Beijing al caror partener este.

Astfel pe piata romaneasca este lansat oficial SamsungSamsung F480 TOUCHWIZ care se alatura in cadrul promotiei celorlalti ambasadori ai Spiritului Olimpic, telefoanele Samsung F250, Samsung C170, Samsung E250 si Samsung U600, impreuna reprezentand cele cinci culori olimpice.

Samsung TOUCHWIZ, prezent In Romania prin intermediul HAT Group Co. Romania, este dotat cu tehnologia TOUCHWIZ si widgets special create pentru personalizarea telefonului in functie de preferintele utilizatorului.

Functia de drag-and-drop faciliteaza accesul instant al posesorului In meniul telefonului, printr-o simpla atingere. Utilizatorul are la dispozitie si un meniu special, usor accesibil, creat din widgets precum ceasul, radio player-ul, music player, dar si fotografii sau remindere. In plus, interfata tactila face posibil ca utilizatorii sa simta o usoara vibratie atunci cand ating iconitele de pe ecran.
Dimensiunile sale, asemanatoare cu cele ale unei carti de credit, si textura rafinata fac din Samsung TOUCHWIZ un telefon elegant si usor.

Desi Samsung TOUCHWIZ are dimensiuni slim de doar 11,6 mm, acesta iti pune la dispozitie toate functiile necesare unui telefon premium. F480 include 250 MB memorie interna de muzica, un card de memorie cu pana la 8 GB spatiu de stocare, un radio FM integrat, o camera de 5 MP, cu auto focus si lentila video CMOS.

In plus, TOUCHWIZ ofera caracteristici high-end ale camerei: tehnologia de detectare automata a fetei si un stabilizator de imagine sofisticat.

Accesul la internet de mare viteza (HSDPA) si conectivitatea USB 2.0 permit utilizatorului sa transfere sau sa descarce datele mult mai repede. Indiferent daca aceste date sunt fisiere video sau audio, cu Samsung TOUCHWIZ, te poti bucura de beneficiile de a fi online on-the-go.

Promotia se desfasoara in magazinele Say din toata tara, iar in aceasta perioada pretul telefonului Samsung F250 este de 269 lei.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter