Tonikum K - Cocktail de energie

Publicat pe
Tonikum K intareste inima si aparatul circulator la supra-solicitare nervoasa cu puterea naturala a plantelor.


Cum actioneaza Tonikum K de la Doppelherz®?

Foloseste puterea plantelor traditionale pentru a va sprijini organismul sa faca fata problemelor cotidiene – stress, oboseala, efort suplimentar, suprasolicitare, convalescenta etc. Totodata reface echilibrul organismului ajutand la energizarea si revigorarea sa si contribuie la revenirea starii de bine.

Tonikum K Tonikum K

Compozitie
100 ml contin lichid de frunza si floare de paducel 1220 mg, frunza de roinita 840 mg, si conuri de hamei 840 mg, tinctura aromatica, tinctura din coaja de portocale, vanilina, zahar invertit, miere de albine, caramel, lichior din Vin de Porto.

Doza si mod de administrare

Doza recomandata este de 20 ml solutie orala de trei ori pe zi.

Plantele-comori ale naturii
Doppelherz® Tonikum K contine combinatii valoroase din extract de paducel, hamei si roinita.

Paducelul
Se mai numeste Planta tineretii vesnice este un adjuvant in afectiunile cardice cu substrat nervos. Paducelul are un efect deosebit in cresterea fluxului de sange oxigenat la inima si creier. Tonikul K contine doua extracte diferite pe baza de paducel rosu denumit si Cratagus.

Hameiul si Roinita
Au actiune linistitoare si echilibranta si sunt apreciate in special la solicitarea nervoasa, aceste cunoscute plante se completeaza in actiunea lor si realizeaza cresterea si mentinerea starii de bine si relaxare.

Roinita
Este un excelent remediu pentru nervi, calmand tensiunea si starile de anxietate, inducand buna dispozitie atunci cand esti obosit. Efectele sale relaxante fac din roinita un bun remediu pentru durerile de cap si migrene.

Cine are nevoie de Tonikum K de la Doppelherz®?

Persoana suprasolicitata
Viata cotidiana solicita intregul organism, zi de zi se cere din ce in ce mai mult din partea corpului uman, ceea ce duce la suprasolicitare nervoasa. Doppelherz® Tonikum K intareste organismul si da un nou impuls vointei de viata, deoarece inima si aparatul circulator sunt triplu sprijinite.

Omul la 'varsta de aur

Aparatul cardiovascular este solicitat zilnic si trebuie sa faca eforturi considerabile. Chiar in cea de-a doua jumatate a vietii este importanta actiunea tonica a plantelor asupra inimii plus efectele pozitive ale celorlalte ingrediente asupra aparatului cardiovascular.

Persoanele in varsta
Tonikum K este folosit ca mijloc prevenitor si poate fi de un real ajutor pentru persoanele la o varsta mai inaintata. Tocmai in situatia in care organismul ar fi slabit, actiunea intaritoare a Tonikului K poate sa fie benefica asupra inimii, aparatului circulator si asupra sistemului nervos.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter