Tonul Nostromo cu un continut redus de sare

Publicat pe

Parma Food va recomanda Tonul Nostromo cu un continut redus de sare.

O sursa naturala de elemente esentiale pentru buna functionare a organismului nostru, tonul Nostromo ne ofera gama de produse cu un continut cu 80% mai putina sare decat produsele traditionale.

Tonul Nostromo cu un continut redus de sareTonul Nostromo cu un continut redus de sare este prezent in doua variante: sos natural si in ulei de masline extravirgin.

Tonul Nostromo cu un continut redus de sare a fost creat pentru a satisface exigentele tuturor consumatorilor care au introdus in dieta cotidiana produse cu un continut redus de sare. O dieta echilibrata
reprezinta fundatia unei sanatati optime, iar un amestec atent de sare este unul dintre elementele cheie pentru prevenirea hipertensiunii arteriale si a altor probleme ale sistemului cardiovascular.

Alegerea produselor cu un continut redus de sare in dieta zilnica, la sfatul medicului sau pentru ca esti foarte atent cu sanatatea ta, nu inseamna un compromis al gustului si aromei. Tonul Nostromo cu un continut redus de sare pastreaza toata savoarea produselor traditionale.
 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă