Tot mai raw! Targul de Primavara "Raw Generation"

Publicat pe

Pe 25 martie, in Sala Expo de la Rin Grand Hotel, BucureÅŸti, se va desfaÅŸura a patra editie nationala a Targului Raw Generation, un eveniment national care promoveaza alimentatia “raw food”.

Targul va fi deschis publicului intre orele 10.00-20/.00, iar intrarea va fi libera. Peste 50 de expozanti vor oferi o gama larga de produse pentru o viata ÅŸi dieta sanatoasa. De asemenea, vor avea loc prezentari despre raw food, degustari de produse, demonstratii culinare ÅŸi workshopuri.

Evenimentul este organizat de Ligia Pop, Raw Chef, autoarea a trei carti despre raw food, Retete Vegane Fara Foc', Deserturi Pentru Parinti ÅŸi Copii SanatoÅŸi' ÅŸi Germeni ÅŸi Vlastari: Surse de Sanatate ÅŸi Energie'.

Promovam retete care acopera tot meniul si care sunt 100% naturale. Invatam parintii sa pregateasca deserturi sanatoase, lipsite de zahar si totodata extrem de delicioase pentru copii si intreaga familie.', declara Ligia Pop.

Denumirea raw food' sau raw vegan' inseamna preparate fara foc (vegan = fara ingrediente de origine animala).

In lume sunt sute de mii de adepti ai alimentatiei raw vegane, care ia amploare de la an la an, alaturi de peste un 1 milion de vegani si peste 7,3 milioane de vegetarieni aflati doar in SUA.

Printre ei se afla si celebritati care consuma o dieta raw vegana precum Robin Williams, Bryan Adams, Gwyneth Paltrow, Woody Harrelson, Demi Moore, Natalie Portman, Uma Thurman, Kirsten Dunst, Alicia Silverstone si multi altii.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter