Touch ti-a pregătit o super aplicaţie de Facebook!

Publicat pe

Touch ti-a pregatit o super aplicatie de Facebook, unica in Romania. Intra pe pagina de Facebook Touch Antibacterial si descopera jocul-concurs interactiv care te provoaca la distractie de zile mari. 

 

Touch_sapun solid_grup_032013

Intra in aplicatie, porneste camera video si distruge bacteriile folosind doar mainile si miscarile corpului. Apoi inscrie-te in concurs si poti castiga unul din sutele de premii puse in joc in cadrul extragerilor saptamanale.

Joaca de mai multe ori si aduni mai multe sanse in concurs. In plus daca ai achizitionat un sapun solid Touch, iti acordam extra 10 sanse in tragerile la sorti saptamanale.

 Sapunul solid Touch (Made in Germany) distruge bacteriile, iti protejeaza intreaga familie si te premiaza! 

Disponibil in trei variante: Clasic, Violet si Kids, sapunul Touch vine in ajutorul tau cu o formula antibacteriana ce elimina bacteriile. Aceasta formula este imbogatita si cu glicerina, pentru ca mainile tale sa fie curate si hidratate. Calitatea germana reprezinta garantia eficientei in lupta impotriva microbilor.

Pret raft:

– Sapun solid Classic: 3.20 lei

– Sapun solid Violet: 3.20 lei

– Sapun solid Kids; 3.20 lei

Produse disponibile in supermarketuri si hypermarketuri.

 

Produsele Touch Antibacterial sunt disponibile in supermarketuri, dar si in hypermarketuri! Pentru noutati si sfaturi te asteptam pe http://www.facebook.com/Touch.antibacterial. Cauta si promotiile din magazine!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter