Trei cursuri noi la Universul DallesGO: Advertising, Jurnalism si Hair-styling!

Publicat pe

GO Professional este conceptul sub umbrela caruia se lanseaza cursurile de Jurnalism, Advertising si Hairstyling. Cea de-a patra editie a cursurilor Universul DallesGO aduce nume noi in cadrul proiectului. Ovidiu Buta, Cornel Lazia, Sorin Psatta, Dorin-Stefan Adam si Rodica Sandu fac parte din profesionistii care ii vor indruma si inspira pe cursanti.

Cu trei editii la activ, cursurile interactive after work de la Universul DallesGO s-au impus in peisajul cultural bucurestean ca fiind un program consistent de educatie alternativa. In fiecare sezon, initiativa continua sa ia amploare si sa atraga un numar din ce in ce mai mare de inscrieri. Cei 150 de participanti din cadrul celei de-a treia editii organizate valideaza calitatea programului si succesul de care se bucura un produs tanar pe piata ofertelor de learning din Romania.

Imaginea proiectului s-a creat in jurul profesorilor, a tematicilor atractive si a metodelor contemporane introduse in zona cursurilor profesionale. Profesorii au un background profesional spectaculos, contribuie cu experienta si insight-uri, oferite intr-un cadru informal. Toate acestea fac din Universul DallesGO un produs de top, fresh, care se distinge pe piata cursurilor profesionale.

Programul cursurilor Universul DallesGo permite accesul studentilor, dar si al profesionistilor, toate incepand cu ora 18:30. Fiecare curs include 12 intalniri saptamanale.

Vino pana pe 5 mai in cladirea Universul (Strada Ion Brezoianu, nr. 23-25, etajul 5), de luni pana vineri, in intervalul 12:00-19:00, si inscrie-te la cursurile de: Advertising, Jurnalism, PR, Hairstyling, Stilism & Tendinte in Moda, Make-up, Fotografie, Design Interior, Home Improvement & DIY.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter