Un Craciun ideal cu Nescafe Dolce Gusto

Publicat pe

Nescafe Dolce GustoSurprinde-i pe cei dragi in perioada sarbatorilor de iarna cu excelentele bauturi preparate de aparatul minune Nescafe Dolce Gusto.

In Ajun de Craciun, va puteti delecta cu aroma puternica a unui Espresso, rafinamentul unui Caffe Lungo, cu un Cappuccino catifelat, un Latte Macchiato elegant sau o ciocolata calda cremoasa.

Aparatul va ofera posibilitatea de a va prepara singuri, intr-un mod foarte simplu, cele mai gustoase tipuri de cafea si transforma spatiul intim al casei, recreand atmosfera unui coffee shop. In plus, isi gaseste locul in casa ta datorita designului unic, adaptabil fiecarei locuinte.

Cu Nescafe Dolce Gusto este nevoie de mai putin de un minut pentru a obtine o cafea plina de gust si cu personalitate. Capsulele vidate, se transforma, urmand 3 pasi simpli, intr-una dintre cele cinci variante de bauturi pe gustul fiecaruia.

Alege cadoul perfect pentru iubitorii de cafea si aseaza Nescafe Dolce Gusto sub bradul de Craciun.

Pret Nescafe Dolce Gusto: 569 RON
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter