Un espresso autentic, cu Philips Saeco

Publicat pe

Philips va prezinta espressoarele Saeco Xelxis Digital ID, noul Saeco Exprelia si Saeco Syntia, care va ofera espresso-ul autentic, cum numai italienii stiu sa prepare, prin simpla apasare a unui buton.

Philips Saeco Xelsis, Exprelia si Syntia sunt primele espressoare complet automate pentru uz casnic carora le-a fost atribuita certificarea calitatii, in urma adoptarii unor procese interne distinctive si riguros respectate, dedicate atingerii parametrilor senzoriali Espresso Perfetto, asa cum sunt acestia definiti de catre Philips Saeco si certificati de Centro Studi Assaggiatori Italian Tasters, cea mai prestigioasa companie italiana de consultanta in analiza senzoriala.

Un espresso autentic, cu Philips SaecoModelele Xelsis, Exprelia si Syntia ofera functii create exclusiv pentru a folosi tehnica unui barista profesionist: de la umezirea boabelor de cafea si pana la controlul temperaturii si macinare.

 • Prin intermediul tehnologiei inteligente, sistemul patentat Saeco Adapting System (SAS) optimizeaza in mod automat faza de macinare, garantand eliberarea perfecta de arome si gust, indiferent de tipul de cafea boabe utilizat.
 • Rasnitele unice din ceramica prajesc boabele la temperatura scazuta, neexistand riscul de supraincalzire a acestora. Spre deosebire de rasnitele normale, cele ceramice previn orice gust de metal in cafea si asigura consistenta in procesul de macinare.
 • Sistemul de pre-umezire – boabele de cafea sunt umezite inainte de preparare, pentru a pastra intreaga intensitate a gustului alaturi de aroma puternica. Cu cat sistemul de pre-umezire este activat pentru o perioada mai lunga, cu atat mai gustos este espresso-ul!
 • Cu Sistemul de Umezire Saeco (SBS) patentat poti prepara orice fel de spuma, oricand si exact asa cu iti doresti.
 • Pompa de 15 bari garanteaza o presiune adecvata pentru un gust autentic de espresso, o aroma perfecta si un strat de spuma echilibrat.
 • Pe langa tehnologia unica si avansata, aceasta gama beneficiaza si de un sistem automat de curatare.

Un espresso autentic, cu Philips SaecoExperimenteaza designul italian
Stilul si designul aparatelor Philips Saeco sunt inspirate din teme contemporane. Cele mai noi aparate din gama utilizeaza otel inoxidabil si forme liniare, cu o eleganta care reflecta o tendinta de viata de spatiu deschis, cu linii curate si cu o arhitectura mai moderna. Materialele premium folosite pentru a crea gama Philips Saeco ofera luxul si calitatea designului italian. Otelul inoxidabil creeaza un aparat espresso modern si puternic, avand detalii cromate din aliaj de aluminiu si panouri integrate pentru un design elegant.

EXPRELIA – perfect pentru prepararea automata si rapida a cafelelor cu lapte, are mai multe functii, printre care:

 • Functie integrata automata pentru lapte, pentru specialitati personalizate cu lapte, alaturi de auto-curatare
 • Individualizarea cafelei: in functie de cantitate, temperatura si tarie, crema si consistenta
 • Posibilitatea de a schimba cantitatea de lapte, cantitatea de cafea, temperatura si taria

Un espresso autentic, cu Philips SaecoPret Philips Saeco Exprelia HD8856: 4899 lei

SYNTIA – sinteza perfecta de stil, perfomanta si usurinta utilizarii pentru iubitorii de espresso. Printre caracteristicile Syntia se numara:

 • Espresso si caff¨ lungo dintr-o singura atingere
 • Posibilitatea de a schimba tipul cafelei: in functie de cantitate, temperatura si tarie
 • Duza pannarello pentru spuma de lapte asa cum iti place

Pret Philips Saeco Syntia HD8838: 3999 lei

Un espresso autentic, cu Philips SaecoXELSIS DIGITAL ID – este cel mai sofisticat aparat cu posibilitati de personalizare extinse, pentru a satisface orice nevoie, avand o varietate de caracteristici, printre care:

 • Mai multe bauturi si mai multi utilizatori: pana la 9 specialitati de cafea pot fi personalizate de catre 6 utilizatori si selectate prin recunoasterea amprentei fiecaruia
 • Functie integrata automata pentru lapte, pentru specialitati personalizate cu lapte, alaturi de auto-curatare
 • Individualizarea cafelei: in functie de cantitate, temperatura si tarie, crema si consistenta

Pret Philips Saeco Xelsis Digital ID HD8946: 7999 lei

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă