Un nou express club in centrul orasului

Publicat pe

La World Class Fitness Center America House, cel de-al 7-lea club din Bucuresti recent inaugurat, pasionatii de sport se pot antrena express si in pauza de birou, traind o experienta fitness distractiva chiar in centrul Capitalei – Piata Victoriei, cladirea America House, etaj 1.

Deschiderea noului club, a venit ca urmare a cererii sectorului corporate dar si privat din zona, pentru care conceptul de „lunch break' a avansat de la banalul pranz, la „fitness and lunch break'.

World Class Fitness Center America House este ceea ce se poate numi un centru de fitness express. Un loc in care vii ori de cate ori ai un pic de timp liber pe care vrei sa-l folosesti pentru a-ti pune sangele in miscare. Un loc care emana energie, in care esti motivat sa te antrenezi, in care te simti bine.

Locul iti pune la dispozitie Gym & Cardio, Functional Training, studio de cycling, clase de aerobic, sauna umeda si sauna uscata. Toate detaliile au fost proiectate in jurul conceptului a III-a locatie in care trebuie sa te afli dupa job si casa” unde membrii pot evada pentru a-si reincarca bateriile si a cunoaste noi prieteni.

Intregul club respira prin culoare si energie , experienta de fitness fiind una motivationala si distractiva World Class Fitness Center America House aduce ultimele tehnologii si trenduri in industria de fitness din întrega lumea, bazandu –se pe noile tendinte in domeniul fitness-ului si anume Functional Training – antrenament functional.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter