Vreaumobila.ro - mobila la comanda online

Publicat pe

Mobila si mobilier la comanda, personalizata asa cum iti place si doar la un click distanta.

De cele mai multe ori constructia apartamentelor in care locuim nu ne permite sa il mobilam cu ceea ce gasim intr-un magazin de mobila obisnuit, de aceea solutia unui mobilier executat dupa cerintele spatiului este un lucru normal.

Vreaumobila.ro – mobila la comanda onlineVreaumobila.ro a inteles ca fiecare persoana este unica, de aceea fiecare interior trebuie sa fie unic, personalizat dupa gustul si necesitatile fiecaruia.

Astfel magazinul se adreseaza tuturor celor care doresc cu un minim de efort si cu un buget redus fata de un magazin obisnuit, sa-si transforme visele si dorintele in realitate, sa-si amenajeze locuinta sau biroul in stilul propriu si dupa necesitatile proprii.

Vreaumobila.ro realizeaza la comanda orice tip de mobilier din PAL melaminat si MDF, dupa orice model, dimensiune sau nuanta. Orice schita a clientului sau orice fotografie dintr-o revista sau de pe internet poate constitui un punct de plecare in realizarea pieselor de mobilier.

Un specialist al firmei se va deplasa la domiciliul clientului pentru efectuarea masuratorilor si consiliere, aceste servicii fiind gratuite.

Pe langa mobila la comanda pe care clientul o poate personaliza dupa gustul si necesitatile proprii, VreauMobila.ro comercializeaza si o gama foarte variata de saltele, canapele, scaune, electrocasnice, chiuvete si decoratiuni.

PROMO

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter