Whirlpool lanseaza Tehnologia Al 6-lea Simt Fresh Control

Publicat pe

Whirlpool, lider mondial in domeniul electrocasnicelor, lanseaza Tehnologia Al 6-lea Simt Fresh Control, o solutie unica in Romania, care adapteaza si controleaza temperatura si nivelul de umiditate din interiorul aparatului frigorific in functie de conditiile externe, de gradul de umplere cu alimente cat si de modul de utilizare al acestuia.

WhirlpoolAstfel, aparatele frigorifice dotate cu acest sistem mentin alimentele proaspete pana la de 4 ori mai mult in comparatie cu aparatele obisnuite.

Echipamentele frigorifice cu Al 6-lea Simt Fresh Control fac parte din gama Green Generation, garantand conservarea alimentelor cu economie de energie de 25% fata de aparatele electrocasnice din clasa A, toate produsele facand parte din clasa energetica A+.

In plus, electrocasnicele cu aceasta tehnologie pot fi setate pe modul de functionare „vacanta', care mentine in interiorul frigiderului o temperatura de aproximativ 12ËšC, reducand consumul de energie la minim si prevenind formarea de bacterii.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter