Willmark a dat startul la Sport Arena Streetball 2012!

Publicat pe

Bogdan Stelea, fostul portar al nationalei si un mare pasionat de baschet, Virgil Stanescu, fostul capitan al reprezentativei tricolore de baschet si Willmark în postura de arbitru – au dat startul, în mod simbolic, sezonului 2012 de la Sport Arena Streetball, singurul campionat de baschet 3×3 din Romania.

Bogdan stelea si Virgil Stanescu au jucat o partida demonstrativa de baschet unu la unu care a avut loc chiar în incinta rectoratului Universitatii Politehnica Bucuresti.

Obisnuit cu jurizarea, de la concursul „Dansez pentru tine”, Willmark s-a aflat de aceasta data în postura de arbitru. A fost insa implicat si in joc, de catre Stanescu, caruia i-a pasat decisiv pentru un slam-dunk.

Willmark: 'Am practicat si eu baschet chiar daca pentru voi poate parea curios acest lucru. Dar sa stiti ca sunt cel mai inalt din familie. Am fost in ultimii doi ani aici la Sport Arena, imi place foarte mult si fac o invitatie tinerilor, sa vina sa vizioneze sau sa participe activ la acest turneu, pentru ca este o ocazie excelenta sa faca sport.'

Turneul 1 al campionatului Sport Arena Streetball va avea loc intre 18 si 20 mai. Doar in primele doua ore de la startul inscrierilor, peste 120 de echipe au fost validate pentru a lua parte la primul turneu.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter