Trendurile 2010 in coafura in viziunea Wella

Publicat pe

Wella a adus pe Scena Teatrului National cele mai noi tendinte in coafura si design.

Gala Wella 2009 s-a deschis printr-o parada de coafuri structurate sub numele Geometrie sacra', punctul culminant al serii fiind prezentarea trendurilor pentru 2010:

Wella Wella
Natures Goddess Techno Poetry

Nomad Couture. Un cocktail al influentelor culturale de pretutindeni. Un trend inspirat de diversitate. Tunsori structurate. Texturi si stiluri diferite. Un singur look cu nuante de maro-roscat si accente luminoase intense.

Natures Goddess vorbeste despre senzualitatea. Putere si farmec din natura. Tunsoarea si stylingul pun in valoare miscarea fireasca a parului. Frumusetea se traduce prin nuantele naturale de roscat, imbogatite de tonuri calde de brunet.

Wella
Nomad Couture
Wella
Midnight Stage

Techno Poetry aduce impreuna creatiile. Inovatiile sunt poetice gratie designului. Blond delicat. Tunsori scurte, texturi usoare,transparenta si luminozitate.

Midnight Stage. Personalitate. Individualism.Tunsoarea vedeta este bob-ul cu accente geometrice indraznete. Culoarea? Brunet stralucitor combinat cu nuante de albastru si violet.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter