Truc de machiaj: cum să-ți curbezi genele fără să folosești ondulatorul de gene

Publicat pe de Catalina Cristescu

Chiar poți să-ți curbezi genele fără să te gândești că le vei rupe sau degrada în vreun fel. E super simplu! Ai nevoie de două tipuri de mascara și de degetul arătător.

Truc de machiaj: cum să-ți curbezi genele fără să folosești ondulatorul de geneTruc de machiaj: cum să-ți curbezi genele fără să folosești ondulatorul de gene

Poate ai folosit până acum ondulatorul de gene, dar te-ai plictisit de el, nu mai ai răbdare.

Sau poate nu vrei să investești în asemenea dispozitiv, ori preferi variantele super sigure pentru gene, mai ales dacă ai gene rare și ți-e foarte teamă să nu le rupi.

Citește și:

Trucul de machiaj care îți scoate ochii în evidență! Ai nevoie de două creioane diferite

Cum să alegi bijuteriile în funcție de personalitatea ta. 5 sfaturi ușor de urmat

Concret, ce ai de făcut? Întâi e indicat să ai o mascara pentru curbare sau curbare și volum, un fel de 2 în 1. Dacă ai deja una e necesar să mai cumperi o mascara pentru curbare, dar waterproof.

Te dai cu mascara și, după fiecare strat, cu ajutorul degetului arătător (așezat paralel cu ochiul) pur și simplu presezi genele în sus. Produsul trebuie să fie încă ud pe gene, nu uscat.

Trucul este ca primul strat de mascara să fie cel waterproof, și abia următorul sau următoarele două să fie mascara normal.

Cheia este că mascara waterproof va face ca ondularea genelor să reziste mai mult, și, fiind vorba numai de un singur strat, demachierea nu va fi greoaie și nu riști să agresezi genele sau pielea din jurul ochilor.

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter