Truc de machiaj: Fii inventivă și aplică rujul lichid pe... pleoape!

Publicat pe de Catalina Cristescu

Știm deja că nu este obligatoriu să folosim produsele de machiaj numai pentru scopul pentru care au fost create inițial. De exemplu rujul lichid îmbracă perfect pleoapele! De ce să apelezi la acest truc de machiaj.

Truc de machiaj: Fii inventivă și aplică rujul lichid pe... pleoape!Truc de machiaj: Fii inventivă și aplică rujul lichid pe... pleoape!

Te pregătești pentru o petrecere care știi că va dura până în zori. Ai un clutch micuț și nu ai loc acolo să pui toate produsele cosmetice care te ajută să-ți reîmprospătezi machiajul.

Vrei un machiaj rezistent dar nu tolerezi prea bine baza pentru fardul de pleoape, ai o senzație de disconfort și parcă simți pleoapele încărcate.

Citește și:

Culoarea de fard wow pentru ochii verzi

Blush și iluminator – produsele de machiaj care nu trebuie să-ți lipsească

Adori să aplici farduri colorate, în nuanțe îndrăznețe, care chiar vrei să rămână pe piele, nu să își piardă din intensitate.

Când ești la birou și ești foarte concentrată, nu mai ești atentă la machiaj și te freci la ochi frecvent. Rezultatul? Mascara întins și farduri șterse.

Toate aceste scenarii ne sunt cunoscute parțial sau în întregime, iar soluția ingenioasă este propusă de specialiștii în machiaj care ne sfătuiesc să gândim outside the box. Adică să spargem reguli, tipare, și să fim inventive.

De exemplu să folosim pentru pleoape rujuri lichide rezistente la transfer. Au o textura catifelată ce complimentează pleoapele, uiți de retușuri și poți mixa nuanțele cum vrei.

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter