Truc de machiaj: nuanța deschisă de fard pe care trebuie să o aplici peste sprâncene

Publicat pe de Catalina Cristescu

Aplică acest truc de machiaj pentru sprâncene! Este potrivit pentru orice sezon, dar mai ales pentru cel estival când orice tușă glam este pur și simplu obligatorie!

Truc de machiaj: nuanța deschisă de fard pe care trebuie să o aplici peste sprânceneTruc de machiaj: nuanța deschisă de fard pe care trebuie să o aplici peste sprâncene

Ai în portfardul tău o nuanță de fard auriu? Nu contează dacă este cremă, pulbere, mono sau parte dintr-o trusă de machiaj.

Citește și:

Nuanța perfectă de fard pentru ochii verzi

Adio celulită! Top 10 produse anticelulitice

De asemenea ai o mascara pentru sprâncene? Dacă nu ai și folosești un gel, creion sau fard, cu siguranță ai o periuță ca de mascara cu care îți piepțeni genele.

Dacă nu ai astfel de instrument, este utilă și periuța de la o mascara veche, trebuie doar să o speli bine, astfel încât să nu mai ai produs pe ea.

Cu această periuță ia o cantitate mică de fard auriu și piaptănă sprâncenele când sunt deja machiate. Pulberea sau crema aurie adaugă o notă elegantă, naturală sprâncenelor tale, care evident devin mai strălucitoare și glam.

Trucul este ideal atât pentru zi cât și pentru seară, iar lumina reflectată va adăuga o notă senzațională machiajului tău.

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter