Trucuri de frumuseţe rapide de la make-up artistul vedetelor de la Hollywood

Publicat pe

Puţini ştiu faptul că Claudia Pavel are o soră la fel de frumoasă şi talentată. Paula, sora ei, nu cântă, ci este un make-up artist foarte cunoscut la Hollywood, unde le-a machiat chiar pe celebrele Megan Fox şi Pamela Anderson.

 

claudia si paula

 

Paula Pavel face atat make-up de film, dar machiaza vedetele si inainte de apariţia lor pe covorul roşu al celor mai importante gale, iar multe dintre apariţiile impecabile ale Claudiei se datorează surorii sale care o machiază.

 

Make-up artistul ne-a dezvăluit reţeta unei măşti, o combinaţie perfectă pentru toate tipurile de ten, dar şi un truc de machiaj pentru dimineţile în care suntem în întârziere.

 

Spune-mi un truc de machiaj rapid, pentru diminetile in care ne grabim sa ajungem la birou/intalniri.

Amesteca fondul de ten cu crema SPF foarte bine, aplica pe fata si pudreaza cu pudra libera matifianta translucida pentru a arata bine toata ziua. Completează cu blush, mascara si un lip balm si esti gata.
O masca pentru toate tipurile de ten, pe care o putem prepara acasa.

Banana, suc de lamaie si o lingura de ulei de masline Puse in blender si aplicata pe fata. Aceasta masca hidrateaza, lumineaza si are efect de peeling, fiind foarte buna inainte de a aplica machiajul.
Ce vedete internationale ai machiat si cine te-a impresionat? Tenul lor arata chiar atat de bine, care sunt trucurile la care acestea recurg?

Megan Fox si Pamela Anderson sunt printre vedetele pe care le am machiat, iar tenul le arata bine pentru ca au o ingrijire constanta si stiu ca sunt mari fane ale peeling-ului.

 

Adina Vilcea

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter