(P) Trucuri pentru a avea un machiaj perfect precum Jessica Alba

Publicat pe

Cu o faţă de păpuşă, un ten diafan, nişte ochi căprui superbi şi o gură perfectă, Jessica Alba este una dintre cele mai frumoase şi senzuale actriţe de la Hollywood. Fiecare apariţie a sa este atent urmărită de fashioniste, care încearcă să-i copieze nu doar stilul vestimentar, ci şi felul în care se machiază.

 

 

Jessica Alba a putut fi admirată de curând pe covorul roşu la premiera celui mai recent film al ei, „Mechanic Resurrection', iar actriţa nu a dezamăgit nici de data aceasta. A purtat o rochie cu corset şi print floral şi a avut un look de seară perfect, foarte glam, dar natural în acelaşi timp.

 

Pentru a obţine un look de vedetă este important să foloseşti produse profesionale, recunoscute pentru calitatea şi diversitatea lor.

 

cupio

 

Fondul de ten

 

La Cupio găseşti fondurile de ten ideale, fie că sunt High Definition sau Matte Finish, acestea oferind rezistenţă îndelungată, acoperire perfectă şi conferind tenului un aspect impecabil. Nu uita că pentru a avea un ten perfect este important să alegi un fond de ten apropiat de culoarea pielii tale.

 

Pudra

Definitivează-ţi machiajul aplicând pudra, iar la Cupio ai o gamă largă de unde poţi alege. Pulbere, compactă, bronzantă sau fixatoare, pudra fixează machiajul. Aplic-o pe toată faţa pentru a evita ca aceasta să strălucească.

 

Fardurile pentru ochi

Pentru un machiaj perfect de seară poţi folosi unul dintre fardurile satinate sau strălucitoare oferite de Cupio. Ca să obţii acelaşi machiaj ca Jessica Alba ai nevoie, de pildă, de 3 nuanţe: bej, maro deschis şi maro închis.

 

Mascara

Nişte ochi puşi perfect în evidenţă precum ai Jessicăi Alba poţi obţine cu o mascara pentru gene lungi şi voluminoase. Pe Cupio oferta este generoasă. Opreşte-te la o mascara prevăzută cu o perie care curbează genele şi le alungeşte extrem de mult.

 

Rujul

Rujul este întruchiparea feminitătii şi este esenţial pentru a obţine acel machiaj demn de covorul roşu. Pe Cupio găseşti gloss-uri cu particule strălucitoare, dar şi rujuri hidratante în culori senzaţionale. Jessica Alba are nişte buze voluptoase pentru care nu a avut nevoie decât de un gloss nude.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter