Trucuri simple de frumuseţe de la vedete

Publicat pe

Şi-ar putea permite orice creme şi tratamente de înfrumuseţare, însă multe vedete de la Hollywood folosesc adesea ingrediente simple, organice pentru a-si întreţine pielea sau părul de al caror efect sunt extrem de mulţumite. Iată la ce trucuri simple de frumuseţe, învăţate de la bunicile lor apelează Shakira, Kate Moss sau Jennifer Aniston:

 

Jennifer Aniston

 

Pentru a avea nişte buze voluptoase, Jennifer apelează la un truc care este la îndemâna oricui: îşi periază buzele cu ajutorul unei periuţe de dinţi, înmuiată în prealabil în puţin zahăr. Un gomaj rapid, dar extrem de eficient.

 

Shakira

 

Înainte de a-şi spăla părul şi a-l supune diverselor tratamente, Shakira aplică pe vârfuri puţin ulei de masline. Îl lasă să acţioneze 20 de minute şi părul arată minunat.

 

Teri Hatcher

Actriţa din „Neveste disperate' este într-o formă fizică incredibila, deşi mai are puţin şi împlineşte 50 de ani. Printre secretele sale de frumuseţe se află şi vinul roşu, pe care nu, nu îl bea, ci îl toarnă în cadă. Teri este de părere că un pahar de vin roşu are un efect incredibil asupra pielii datorită proprietăţilor antioxidante.

 

Karolina Kurkova

 

Pentru a se demachia, top modelul Karolina Kurkova alege întotdeauna uleiul de jojoba care îi curăta perfect tenul şi nu îi lasă pielea uscată sau iritată.

 

Julia Roberts

 

Este exrem de încântată de uleiul de măsline pe care îl foloseşte pentru mâini şi picioare. Nimic nu hidratează mai bine pielea, consideră celebra actriţă.

 

Kate Moss

 

Pentru a-şi desumfla pleoapele şi a obţine o privire luminoasă, Kate Moss aplică felii de castravete pe ochi, pe care în prealabil le-a introdus în apa cu gheaţă.

 

Gwyneth Paltrow

 

Adeptă a unui stil de viaţă sănatos, bazat pe o alimentaţie bogată în fructe şi legume, Gwyneth urmează aceeaşi linie şi în materie de cosmetice, alegându-le pe cele organice. Pentru o dantură perfectă, actriţă foloseşte ulei de cocos, recunoscut pentru proprietăţile sale antibacteriene de de albire a dinţilor, cu care îşi clăteşte gura timp de 20 de minute în fiecare zi.

 

Foto: Hepta

 

Trucuri simple de frumuseţe de la vedeteTrucuri simple de frumuseţe de la vedete

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter