Uite cum se menţin în formă vedetele din România

Publicat pe

Carmen Brumă, Loredana sau Corina Caragea acordă o mare atenţie felului în care arată, iar sportul face parte din ritualul lor zilnic de frumuseţe.

 

Devenită de curând mămică, Carmen Brumă are o siluetă perfectă. Vedeta nu a renunţat la mişcare nici în timpul sarcinii, iar acum şi-a luat băieţelul partener de antrenament. Astfel, acasă sau în aer liber, Carmen se antrenează avându-l alături pe micuţul Vlad.

 

Corina Caragea profită de clipele libere pentru a face sport, prezentatoarea Ştirilor sportive de la Pro TV fiind extrem de îndrăzneaţă atunci când vine vorba de formele de mişcare alese.

 

Loredana munceşte din greu la sală pentru a fi în formă la concertele sale, iar rezultatele sunt evidente. Artista are un tonus incredibil şi, de asemenea, poate îmbrăca ţinute extrem de provocatoare pe scenă sau în platoul emisiunii Vocea României'.

 

Mihaela Rădulescu a împlinit 45 de ani la începutul acestei luni, dar nu îşi arată deloc vârsta. Sportul face parte din viaţa ei, iar vedeta preferă să facă mişcare cel mai adesea acasă. Halterele şi un stepper sunt tot ce are nevoie pentru a-şi lucra braţele şi picioarele.

 

Foto: Facebook

 

Uite cum se menţin în formă vedetele din RomâniaUite cum se menţin în formă vedetele din România
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter