ULTRALIFE – Colecţia care vă protejează sănătatea!

Publicat pe

Evenimentul zilei și Doctorul zilei, lansează în data de 24 februarie, prima carte din colecția Ultralife: « Ghidul ceaiurile terapeutice »

 

ceai

 

Ceaiurile terapeutice sunt remediile naturiste cel mai ușor de preparat și de folosit. Acestea au jucat un rol important în medicină timp de mii de ani. Ajută la prevenirea și la tratarea bolilor, hidratează eficient și dau energie. Ceaiurile terapeutice pot combate o gamă largă de boli, de la afecțiuni minore, precum răcelile, până la boli serioase, ca diabetul sau hipertensiunea arterială. Însă, spre deosebire de ceaiurile alimentare, care pot fi consumate în cantități mari și nu au contraindicații, cele terapeutice se realizează şi se administrează după anumite reguli.

 

Ceaiurile terapeutice, în funcţie de reţetă, se administrează intern sau se aplică extern.

 

Deși fiecare ceai are un beneficiu terapeutic sau medical specific, există anumite avantaje generale ale consumării ceaiurilor:
-relaxare și calmare
– menținerea sănătății inimii
– combaterea problemelor de stomac și digestive
– detoxifiere
– energie
-întărirea sistemului imunitar
– sursă de antioxidanți
Ceaiurile cel mai des folosite sunt cele de Echinaceea, pentru întărirea sistemului imunitar și pentru tratarea răcelilor, ghimbirul, folosit pentru ameliorarea durerilor de stomac, teiul care combate insomniile, sunătoarea, pentru combaterea bolilor de ficat și mușețelul, pentru tratamentul gastritelor.

 

Din 24 februarie, poți cumpăra cartea « Ghidul ceaiurile terapeutice » și pachetul Doctorul zilei plus Evenimentul zilei, la un preț de numai 9,9 lei.

 

Urmatoarea carte din colecție, Aromaterapia de la A la Z, apare in data de 24 martie.

 

Foto: Northfoto

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter