Un bronz perfect

Publicat pe

Un bronz perfect

Un bronz perfect

E drept ca bronzul a reintrat in moda in vara asta, dar nu trebuie sa uitam de efectele nocive ale expunerii la soare. Vacanta continua…

Pentru ce sa ne protejam de razele soarelui? Un motiv suficient este sa impiedicam aparitia ridurilor. Dar acesta este doar un mic inconvenient pe care chirurgia plastica l-ar rezolva… usor. Soarele provoaca numeroase afectiuni la nivelul pielii, cea mai periculoasa fiind cancerul. Asadar, cum sa ne salvam propria piele? Iata cele mai recomandate patru metode in ordinea eficacitatii:
1. Nu ne expunem la soare intre orele 11 si 17 (medicii recomanda un interval orar mai strict decat in anii trecuti!), iar in primele zile de plaja expunerea este progresiva.
2. Nu solar!
3. Nu uitam ochelarii de soare, palaria si umbrela de plaja.
4. Aplicam pe tot corpul o crema cu factor de protectie o data la doua ore si dupa fiecare iesire din apa.

La alegere intre Ambre Solaire Clear Protect, Matis Lait de protection, Ivatherm – Crema hidratanta pentru fata, cu protectie solara ridicata, Avon – Summer Face Cream sau Nivea Aqua Spray. Pentru copii – Lotiunea Spray Colorata de la Elmiplant. In plus, sa nu ne lipseasca din valiza o crema de dat dupa plaja si un sampon cu protectie (Summer Solution – Oriflame). Pentru orice vacanta la plaja, indispensabila ramane Apa Termala de la Vichy cu efect hidratant si calmant.

De Luana Pesa; Fotografii: Octav Nitu.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter