Un nou show grandios marca Victoria’s Secret: îngeraşii au defilat la New York

Publicat pe

Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio sau Behati Prinsloo au defilat ieri la New York, lor alaturându-li-se două top modele aflate acum pe val: Gigi Hadid şi Kendal Jenner.

 

Gigi Hadid nu şi-a putut opri lacrimile când a aflat că urmează să urce pe podium, top modelul de 19 ani declarând că acesta a fost visul său dintotdeauna.

 

Kendall Jenner a trăit aceeaşi fericire imensă, ea mărturisind că defilarea pentru Victorias Secret este cel mai frumos cadou pe care l-a primit de ziua ei, pe care şi-a sărbătorit-o de curând.

 

Ca în fiecare an, show-ul a fost unul extrem de spectaculos, iar atmosfera a fost întreţinută de Selena Gomez şi Weekend, în timp ce Rihanna, anunţată la începând ca făcând parte din program, a preferat să se retragă pentru a-şi pregăti noul album. Artista a fost înlocuită de Ellie Goulding.

 

Foto: Hepta

 

Un nou show grandios marca Victorias Secret: îngeraşii au defilat la New YorkUn nou show grandios marca Victorias Secret: îngeraşii au defilat la New York

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter