Vedete în noile reclame ale marilor case de modă

Publicat pe

Franţuzoaica Marion Cotillard, englezoaica Keira Knightley şi americanca Kristin Stewart sunt protagonistele ultimelelor campanii Chanel şi Dior. Marion promovează genţile Dior, în timp ce Keira şi Kristen apar în reclamele la parfum, respectiv la colecţiile de haine ale Casei Chanel.

 

Îmbrăcată cu nişte rochii şi fuste superbe şi desculţă în unele cadre, Marion Cotillard sare în sus de bucurie pentru că are unele dintre cele mai chic accesorii ale momentului: celebrele genţi Lady Dior care au fost create în 1994, iar acum sunt disponibile în culori noi. Colaborarea actriţei cu Dior datează din 2008.

 

 Marion Cotillard

 

 

Este cunoscută pasiunea cu care designerul Karl Lagerfeld îşi doreşte ca în reclamele Chanel să apară actriţe foarte cunoscute. Aşadar iat-o pe Kristen Steawart în cea mai nouă campanie, după ce Blake Lively sau Diane Kruger au promovat, la rândul lor, casa de modă franţuzească. De data aceasta, Lagerfeld s-a orientat spre o tânără actriţă, cunoscută pentru stilul său rock, semn că designerul are o viziune foarte modernă asupra lucrurilor.

 

 Kristen Stewart

 

Keira Knightley reprezintă Casa Chanel din 2007, iar acum se află la cea de-a 3-a campanie. Pentru spotul publicitar la parfumul Coco Medmoiselle, actriţa a lucrat din nou cu regizorul Joe Wright, împreună cu care a realizat şi clipurile anterioare şi a cărei muză se pare că a devenit.

 

 Keira Knighteley

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter