Vedetele strălucesc în alb

Publicat pe

Pe covorul roşu la Garden party-ului revistei Viva!, la gală AmfAR organizată la New York sau la un summit la Londra, vedetele au apărut în ţinute albe, diafane. Iată o selecţie a celor mai cool outfit-uri albe din ultima perioadă.

 

Catălina Grama (Jojo) a reuşit să îşi creeze un look a la Marilyn Monroe cu rochia albă Parlor cu care a venit îmbrăcată la Garden party-ul revistei Viva! Drept accesorii, actriţa a purtat bijuterii Pandora.

 

După numeroasele outfit-uri negre îmbrăcate pentru promovarea filmului Maleficent', Angelina Jolie a schimbat registrul şi a optat pentru o ţinută all white pentru Global Summit to End Sexual Violence in Conflict, eveniment găzduit de Londra. Outfit-ul ei este semnat de Michael Kors şi este compus din sacou şi o fustă extrem de feminină. Pantofii nude şi părul strâns în coc au definitivat un look extrem de rafinat.

 

Karolina Kurkova a fost extrem de elegantă la gala amfAR de la New York, top modelul originar din Cehia purtând o rochie lungă, cu aplicaţii florale pe decolteu şi pe mâneci.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Vedetele strălucesc în albVedetele strălucesc în alb
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter