Willow Smith – La 15 ani devine imaginea Chanel

Publicat pe

Willow, fiica actorilor Will Smith şi Jeda Pinckett Smitt a fost numită noua ambasadoare Chanel, anunţul fiind făcut de designer-ul Karl Lagerfeld pe 8 martie, ziua în care şi-a prezentat noua colecţie.

 

Willow a asistat la prezentarea noii colecţii din primul rând, ea venind însoţită de mama sa la show-ul Casei Chanel organizat la Grand Palais, şi nu a trecut neobservată. Purtând o salopetă gri, mulată, tânăra şi-a completat look-ul cu cercei în urechi şi în nas, reuşind să obţină o imagine fresh.

 

Pentru moment nu se ştie pentru ce campanie va fi aleasă Willow, însă cu siguranţa aceasta va fi una de senzaţie datorită expresivităţii excentricei Willow.

 

Iată că designer-ul Karl Lagerfeld continuă să promoveze tinerele reprezentante ale unor familii celebre, după ce anul trecut Lily Rose, fiica lui Johnny Depp şi a Vanessei Paradis devenea şi ea imagine a casei franceze.

 

Foto: Hepta

 

Willow Smith – La 15 ani devine imaginea ChanelWillow Smith – La 15 ani devine imaginea Chanel

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter