Workshop-ul Psychologies – Seducţia şi frumuseţea feminină

Publicat pe

Tu stii ce te face sarmanta, seducatoare, frumoasa? Se poate invata seductia?

 

workshop

 

Care au fost cele mai frumoase si mai fascinante personaje din literatura sau cinema? Ce le place barbatilor la femei, ce ii fascineaza? Dar femeile, la ce ciulesc urechile?  Ce le place la un barbat, ce le seduce iremediabil?

 

Revista Psychologies a incercat sa analizeze ce se intampla in creierul nostru atunci cand ne indragostim, de multe ori in numere succesive ale revistei. Insa, pana la urma, e un fenomen misterios.

 

Pe 4 iunie l-a discutat insa din perspectiva limbajului nonverbal,  din perspectiva preferintelor culturale ale oamenilor de-a lungul timpului (cine e mai seducatoare: Catherine Deneuve sau Rita Hayworth? E senzual si seducator sa fumezi sau nu?) alaturi de trei invitati speciali: Daniela Nane, actrita si femeie frumoasa si seducatoare din orice unghi, Marius Chivu, personalitate culturala si jurnalist la Dilema veche si Ana Morodan, cea care face din moda un joc si din joc face moda, o diva plina de umor si fler estetic.

 

A fost o dupa amiaza captivanta, in care s-a discutat despre femei si feminitate, moda si ce le place barbatilor la femei si viceversa.

 

Multumiri partenerilor: Marina Rinaldi si Spa Ritual, Institutului Francez pentru gazduire, Madame Lucie si Aqua Carpatica pentru rasfatul delicios.

 

Mai multe fotografii de la eveniment gasesti aici.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter