Zoe Saldana – În căutarea siluetei pierdute

Publicat pe

Zoe Saldana, eroina din „Avatar', a devenit mama pentru prima dată în urma cu câteva luni. Actriţa în vârstă de 36 de ani a adus pe lume gemeni, dar sarcina i-a adus şi multe kilograme în plus.

 

Cu o siluetă perfectă înainte care îi permitea să poarte creaţii spectaculoase pe covorul roşu, Zoe a ajuns în timpul sarcinii la 83 de kilograme.

 

Extrem de ambiţioasă, vedeta a intrat în sala de sport şi a început lupta împotriva kilogramelor în plus.

 

„După cum ştiţi am născut gemeni în luna noiembrie a anului trecut. A fost, de departe, cea mai fabuloasă experienţaă trăită de mine, dar şi o mare provocare pentru corpul meu.', a mărturisit actriţa care s-a trezit că s-a îngrăşat enorm şi şi-a pierdut tonusul.

 

Hotărâtă să îşi recapete forma fizică şi energia, Zoe a început un program complex în urmă cu 2 luni. Mărturiseşte cu sinceritate că procesul este lent, dureros şi frustrant, însă, suntem siguri, că va reuşi să-şi recapete silueta şi să strălucească din nou pe covorul roşu.

 

Foto: Hepta, Facebook

 

Zoe Saldana – În căutarea siluetei pierduteZoe Saldana – În căutarea siluetei pierdute

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter