Zoe Saldana – Noua ambasadoare L’Oreal Paris

Publicat pe

Actriţa Zoe Saldana, recunoscută pentru rolul Neytiri din Avatar', devine noua ambasadoare LOreal Paris, alăturându-se astfel pleiadei de staruri care au promovat brand-ul de cosmetice de-a lungul timpului: Freida Pinto, Eva Longoria, Blake Lively, Laetitia Casta sau Jane Fonda.

 

 Zoe Saldana

 

Zoe surprinde cu stilul ei îndrăzneţ şi frumuseţea de felină. Împreună cu toate valorile şi mintea ei sclipitoare, o spun fără teamă, foarte încrezătoare în forţele ei, ea reuşeşte să întruchipeze femeia LOreal Paris.', spune Cyril Chapuy, Brand Global President.

 

Sunt onorată să mă alătur acestei călătorii a frumuseţii împreună cu un brand atât de inspiraţional.', a declarat Zoe Saldana.

 

Zoe a colaborat cu multe brand-uri de modă, fiind recunoscută pentru apariţiile ei extrem de interesante de pe covorul roşu.

 

Anul acesta va putea fi văzută în Infinitely Polar Bear sau Guardians of the Glaxy', în prezent ea filmând la Paris pentru miniseria Rosemarys Baby.

 

Actriţa lucrează cu fundaţia pentru Haiti FINCA, fiind implicată în îniţiative de strângere de fonduri pentru persoanele care suferă de autism.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter