24 de întrebări cu Smiley. Ce admiră cel mai mult la o femeie: "Povestea din spatele privirii, simțul umorului și căldura cu care iubește"

Publicat pe

Întotdeauna senin și cu zâmbetul pe buze, Smiley, simpaticul prezentator de la Românii au talent ne-a vorbit deschis despre cele mai ascunse trăiri ale sale. Se consideră un om norocos și este recunosctător pentru toate momentele pline de care a avut parte în viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Care e cea mai mare teamă a ta? Că n-aș mai găsi motive sau puterea să zâmbesc.

Care este ideea ta despre fericire? Fiecare nouă zi când deschizi ochii, te uiți către Soare, ai lângă tine persoana iubită, știi că toți ai tăi sunt bine și că urmează o zi în care vei face ceea ce iubești cel mai mult, râzând, distrându-te, jucându-te, întâlnindu-te cu prietenii.

24 de întrebări cu Smiley. Ce admiră cel mai mult la o femeie: "Povestea din spatele privirii, simțul umorului și căldura cu care iubește"24 de întrebări cu Smiley. Ce admiră cel mai mult la o femeie: "Povestea din spatele privirii, simțul umorului și căldura cu care iubește"

Smiley: „Niciodată nu mi-am dorit ceasuri scumpe, mașini, case, vacanțe exotice'

Care este cel mai valoros lucru pe care îl ai (din punct de vedere financiar)? Studiourile HaHaHa Production. Am visat să am studioul meu de muzică unde să compun, să înregistrez, să mă întâlnesc cu toți cei ca mine. Niciodată nu mi-am dorit ceasuri scumpe, mașini, case, vacanțe exotice. În plus, a devenit și un loc plin de oameni dragi mie, de familie și prieteni.

Ce personaj istoric îți place? Acum aș alege istoria cinematografiei și aș spune Charlie Chaplin.

În ce ai vrea să te reîncarnezi, dacă acest lucru ar fi posibil? Într-o chitară. Câte emoții poate să transmită la fiecare atingere de deget, câte sentimente adună și cât de frumos le transformă. Și uneori este atât de bine că nu poate vorbi, ci poate doar cânta!

Citește și: 24 de întrebări cu Antonia. Cea mai mare frică și cel mai mare regret:„Suferința provocată de depresie' / EXCLUSIV

Citește și: Smiley a lansat primul lui film muzical „Mai mult de-o viață”:”Eroul e femeia pe care o iubesc”

Citește și: Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit un an:”Privim viața prin ochii tăi”

Citește și: Andreea Mantea, anunț neașteptat despre căsătorie:”Deja e rușinos să te măriți”

Smiley nu s-ar muta din România

Care este ocupația ta favorită? Orice este legat de muzică. Acum, că mi-e dor de concerte, de întâlnirea cu oamenii, de adrenalina pe care mi-o dau băieții mei din #ceamaitaretrupadinsudestuleuropei, spun că ocupația favorită este cântatul pe scenă.

Unde ți-ar plăcea să trăiești? Unde trăiesc. Mi se pare că oricum trăim vremuri norocoase, că putem să evadăm oriunde ne dorim, putem lucra de oriunde sau oriunde. Odată cu tehnologia, granițele nu mai sunt de netrecut, mai ales în ceea ce privește muzica. De exemplu, eu împreună cu câțiva colegi de la Ha, anul trecut pe vremea asta, eram în America, făceam muzică și ne vedeam cu producători și compozitori legendari. De atunci, am făcut o grămadă de proiecte online împreună, ca și când am fi fost acolo, dar și aici. Tare, nu?

Ce detești la alții? E un cuvânt cam mare, că, până la urmă, fiecare e în felul lui și are dreptul ăsta, cine sunt eu să-i detest?! Eu mă înconjor de oameni ca mine, ce-i drept, nu prea îmi place să am alături leneși, lipsiți de ambiție sau de pasiuni, fără empatie și fără dragoste de viață și de oameni.

Smiley, fără regrete…

Dacă ai putea să-ți schimbi un atribut fizic, care ar fi acela? Sunt în plin proces de schimbare acum, aș putea spune. M-am apucat serios de sport, eu mă simt foarte bine și sper ca în curând să se și vadă asta.

Care este cel mai mare regret pe care îl ai? Nu vreau să am, vreau să am doar răbdare în ceea ce privește regretele, pentru că, în timp, toate se dizolvă în sensuri pentru care au fost utile.

Ce admiri cel mai mult la o femeie? Povestea din spatele privirii, simțul umorului și căldura cu care iubește.

Ce admiri cel mai mult la un bărbat? Capacitatea de a-și recunoaște pasiunile, dorințele, înclinațiile, menirea, slăbiciunile, nevoile și de a-și ține familia și gașca de prieteni alături o viață întreagă.

Când și unde te-ai simțit cel mai fericit? Azi-dimineață, acasă, și tot azi, la prânz, la studio.

Smiley: „Cel mai mult îi admir pe mama și pe tata'

Care este personajul de ficțiune pe care îl îndrăgești? Edward Omul-Foarfece.

Cu ce talent natural ai vrea să fii înzestrat? Să pot să dizolv durerea, bolile și suferințele celor din jur.

Care este mottoul tău? Dont worry, be happy!

Ce ți se pare a fi culmea durerii? Nu aș vrea să aflu.

Pentru ce greșeală ai cea mai mare toleranță? Pentru orice greșeală, în general, dacă înțeleg resortul personal.

Care este principalul tău defect? Că sunt foarte dezordonat. Sau că îmi plac prea mult dulciurile?

Pe cine admiri din viața reală? Sunt mulți pe care îi admir din multe divizii ale vieții mele, dar, ca să fiu concret, aș spune că cel mai mult îi admir pe mama și pe tata.

Smiley: „Nu simt dispreț față de nimeni'

Pe cine disprețuiești dintre contemporani? Față de nimeni nu simt asta.

Ce I-ai spune lui Dumnezeu dacă L-ai întâlni? Mulțumesc!

Cum ai vrea să mori? N-aș vrea asta, și atunci nici nu știu cum aș vrea să se întâmple.

Care este starea ta de spirit actuală? Recunoștință

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter