A fost publicată autopsia lui Whitney Houston. Detaliile sunt înfiorătoare: vedeta pierduse 11 dinți

Publicat pe

La opt ani de la moartea legendarei Whitney Houston, a fost făcută publică autopsia sa și, odată cu aceasta, au ieșit la iveală detalii înfiorătoare despre starea în care se afla cântăreața în momentul decesului, din cauza consumului de droguri. Artista rămăsese fără dinți în gură după consumul îndelungat de cocaină.

Moartea lui Whitney Houston, în 2012, a zguduit întreaga planetă, iar modul în care a murit a șocat multă lume. Cântăreața a fost găsită moartă în cadă de asistenta sa. Se pare că aceasta se înecase din cauza afecțiunilor cardiace cumulate cu consumul de cocaină. Nu doar că vedeta a murit înecată, dar și arsă, temperatura apei ajungând la 60 de grade, conform presei de peste Ocean. Ca și cum aceste detalii nu ar fi fost deja înfiorătoare, iată că la opt ani de la moartea lui Whitney Houston a fost făcut public raportul autopsiei, ce scoate la iveală informații cumplite.

Detalii șocante despre moartea lui Whitney Houston

Se pare că problemele cardiace erau atât de grave, încât una din artere era blocată în procent de 60%. Mai mult decât atât, vedeta purta o perucă, bine fixate pe cap, ca și cum ar fi fost cusută, asta în ciuda faptului că părul natural al artistei era cârlionțat și bogat. Starea deplorabilă în care ajunsese una din cele mai bune voci ale tuturor timpurilor era accentuată de un detaliu sinistru: la momentul morții, îi lipseau din gură 11 dinți, problemă pe care aceasta o masca cu o proteză pe care cheltuise circa 6000 de dolari. De asemenea, prezenta pe brat o înțepătură, semn că tocmai își injectase cocaină.

A fost publicată autopsia lui Whitney Houston. Detaliile sunt înfiorătoare: vedeta pierduse 11 dințiA fost publicată autopsia lui Whitney Houston. Detaliile sunt înfiorătoare: vedeta pierduse 11 dinți

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter