Angelina Jolie a pozat goală! Actrița a depășit perioada anorexiei și arată splendid la 44 de ani!

Publicat pe
Angelina Jolie a pozat goală! Actrița a depășit perioada anorexiei și arată splendid la 44 de ani!Angelina Jolie a pozat goală! Actrița a depășit perioada anorexiei și arată splendid la 44 de ani!

Ultimii ani au fost extrem de grei pentru cea mai frumoasă femeie din lume, lucru care și-a pus amprenta asupra fizicului ei. În ultima vreme, însă, Angelina Jolie și-a redobândit formele care au consacrat-o, dar și curajul specific: actrița a pozat dezbrăcată pentru o revistă, la 44 de ani.

Ultimii ani au fost extrem de dificili pentru Angelina Jolie, care a suferit o dublă masectomie, urmată la trei ani de divorțul dificil de Brad Pitt, pe care îl iubise vreme de aproape 10 ani. Mamă a șase copii, Angelina a trecut prin momente grele, dar iată că soarele începe să răsară pe strada ei.

Angelina Jolie a pozat goală și arată sexy. Nu mai are 34 de kilograme

După problemele de sănătate și divorțul chinuitor de Brad Pitt, Angelina Jolie pare că redevine frumusețea de altădată. Nu doar că este în atenția presei în această perioadă cu rolul din noul film 'Maleficent: Suverana Răului', dar tocmai a lăsat cu gura căscată o lume întreagă pozând dezbrăcată pentru Madame Figaro.

Din fotografie este evident că actrița arată splendid la 44 de ani, dar și că, din fericire, a reușit să ia în greutate, după ce în anii trecuți,d in cauza problemelor care parcă nu se mai terminau, ajunsese să cântărească 34 de kilograme. Lucru extrem de grav la înălțimea ei de 1’70.

Angelina Jolie, mărturisire-șoc despre Brad Pitt: dependent de alcool și gelos

Angelina a vorbit acum ceva vreme despre problemele în mariajul cu Brad Pitt pentru Entertainment Today, dezvăluind că dependența de alcool a actorului a degradat relația dintre ei: ‘Nicio relație nu e în alb sau negru, sunt multe zone gri. DEși eu și Brad am avut divergențe în multe aspect, cee ace a dus în primul rând la divorț a fost diferența majoră de perspectivă în cum să ne creștem copiii. (…) Dependența de alcool l-a făcut să rateze numeroase oportunități la Hollywood. Avea chiar și gelozii că nu îl las eu să-mi promoveze proiectele. În fine, este totuși tatăl copiilor mei și nu vreau să vorbesc prea mult despre problemele noastre.’

  

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă