Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară: "Noi ne doream mult acest copil"

Publicat pe

Adela Popescu este însărcinată din nou! Vedeta care va deveni mămică pentru a treia oară a făcut primele declarații și a subliniat că ea și Radu Vâlcan și-au dorit mult să devină părinți din nou!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu a confirmat, în direct, la Vorbește Lumea că este însărcinată din nou.

„Producătoarea emisiunii mi-a spus ‘cred că ești gravidă’. E lumina aia aparte. (…) Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream.

Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară: "Noi ne doream mult acest copil"Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară: "Noi ne doream mult acest copil"

E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Ce să vă fac mamă dacă nu aveți grijă? Cealaltă bunică a zis: asta e mamă! Bucurie mare de tot!

Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună”, a transmis Adela Popescu.

Adela Popescu, însărcinată a treia oară

Fratele Adelei Popescu a intrat în direct pentru a-și felicita sora mai mică: „Felicitări, o veste grozavă pentru noi toti. Sunt invidios, ești cea mai mică dintre noi și ești cea mai vrednică”.

De asemenea, a ținut să amintească cât de mult o iubește și că îi poate solicita ajutorul oricând este nevoie.

La rândul ei, Dana Rogoz a avut numai cuvinte de laudă la adresa prietenei ei și a subliniat cât este de curajoasă.

Adela Popescu și Radu Vâlcan își doresc o fetiță

Adela Popescu și Radu Vâlcan au spus în repetate rânduri că își mai doresc o fetiță, dat fiind că mai au doi băieți: Andrei și Alexandru.

„Da, ne dorim (n.red. o fetiţă), să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi’, a spus Radu Vâlcan, la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter