Adela Popescu și Radu Vâlcan își mai doresc o fetiță: ”Nu concepem viaţa altfel”

Publicat pe

Adela Popescu este mamă de băieți, dar vedeta nu ar spune nu să devină mamă și de fetiță. Radu Vâlcan și Adela Popescu au doi băieți împreună și își mai doresc o fetiță. Cei doi au familia pe care și-au dorit-o dintotdeauna și sunt foarte fericiți. 

Adela Popescu a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu câteva luni, mai exact în luna decembrie a anului trecut. Proaspăta mămică este foarte fericită alături de cei doi băieței ai săi, Andrei și Alexandru. Radu Vâlcan a mărturisit că își mai doresc o fetiță, dar nu se știe când se va întâmpla asta.

„Da, ne dorim (n.r. o fetiţă) să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii, este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi”, a spus Radu Vâlcan pentru Antena Stars.

Motivul pentru care Adela Popescu ascunde chipul copiilor, pe rețelele de socializare

„De ce nu îi arătați niciodată fața?’, a întrebat-o internauta, pe Adela Popescu. Sinceră ca de obicei, Adela Popescu i-a răspuns imediat curioasei.  „I-am mai arătat-o. Nu vreau să exagerez doar’, a fost replica Adelei Popescu.

„A-ți expune copilul și mai ales exagerat cum fac majoritatea nu înseamnă că îl iubești’, a mai scris o internaută, care a venit în apărarea Adelei Popescu.

Citește și: Adela Popescu a dezvăluit pe Instagram „dieta' miraculoasă de după naștere: „Mănânc și îmi pare rău!'

Citește și: Adela Popescu se pregătește pentru prima vacanță în 4. Ce destinație au ales pentru vara aceasta

FOTO: Facebook

Adela Popescu și Radu Vâlcan își mai doresc o fetiță: 'Nu concepem viaţa altfel'Adela Popescu și Radu Vâlcan își mai doresc o fetiță: 'Nu concepem viaţa altfel'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter