Adelina Pestrițu a slăbit enorm, după ce a fost infectată cu COVID-19. Imagini cu vedeta, după ce s-a vindecat: ”Nu m-a interesat cum arăt”

Publicat pe

Adelina Pestrițu a trecut prin clipe de coșmar, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Vedeta a slăbit considerabil, însă acum este fericită că este din nou lângă familie și că s-a vindecat de acest virus perfid.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vedeta a avut o formă ușoară de coronavirus, iar medicii au lăsat-o să meargă să stea în izolare, unde a fost nevoită să se trateze singură. Adelina Pestrițu și-a făcut singură injecții în burtă și a urmat tratamentul prescris de medici.

Fără gust și fără miros, vedeta abia a reușit să mănâce câte ceva. Semnele bolii și-au lăsat amprenta asupra Adelinei, iar aceasta a slăbit considerabil după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19.

În ultimele fotografii postate de Adelina Pestrițu pe rețelele de socializare se poate observa că a slăbit, însă zâmbetul nu i-a pierit. Fosta prezentatoare TV este fericită că s-a vindecat și că poate fi alături de fetița ei, Zenaida.

'Prima zi după 3 săptămâni în care nu m-am machiat, nu m-a interesat ce port sau cum arăt. Astăzi am vrut să mă răsfaț puțin. Mi-am făcut un make-up light și m-am îmbrăcat într-un outfit din noua mea colecție. Îmi era dor de această senzație de bine și confort.', a spus Adelina Pestrițu.

Citește și: Adelina Pestrițu, criticată dur de fani după ce s-a vindecat de COVID! „Nici pe tine nu te mai crede nimeni”

Adelina Pestrițu a slăbit enorm, după ce a fost infectată cu COVID-19. Imagini cu vedeta, după ce s-a vindecat: 'Nu m-a interesat cum arăt'Adelina Pestrițu a slăbit enorm, după ce a fost infectată cu COVID-19. Imagini cu vedeta, după ce s-a vindecat: 'Nu m-a interesat cum arăt'

Adelina Pestrițu a fost internată într-o baracă metalică

După ce a fost testată pozitiv cu coronavirus, viața Adelinei Pestrițu s-a schimbat cu 180 de grade…

Adelina Pestrițu a fost internată la Spitalul Militar ROL 2, aflat în Otopeni, în curtea Institului de Gerontologie și Geriatrie Ana Aslan. Unitatea, inaugurată în luna martie, a fost ulterior închisă și redeschisă în acum o lună, când numărul cazurilor de coronavirus a reînceput să crească.

Adelina Pestrițu a stat într-un spital modular, practic, într-o baracă metalică, asemănătoare cu cele de pe șantierele de construcții, în momentul de față fiind îngrijiți acolo 60 de pacienți, conform wowbiz.ro. Spitalul este unul mobil, iar la început îngrijirile medicale se acordau în corturi de armată. În barăci au fost amenajate saloanele, iar Terapia Intensivă a fost amplastă într-o clădire separată. Acum, o parte dintre corturi sunt folosite pentru triajul pacienților.

Citește și: Adelina Pestrițu a povestit filmul complet al întâmplărilor, de când a luat COVID-19 și până s-a vindecat: „Acel brăduț mult discutat…'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter