Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre căsnicia cu Virgil Șteblea, după 4 ani: „Conviețuirea nu e simplă”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Au împlinit recent patru ani de relație, iar Adelina Pestrițu ne-a vorbit despre relația cu Virgil Șteblea și cum a evoluat aceasta de-a lungul căsniciei. Vedeta a recunoscut că relația lor nu este perfectă și ne-a spus cum se împacă soțul ei cu statutul său, dacă i s-au impus anumite limite, pe scurt cum funcționează lucrurile în cazul lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dacă nu mă înșel, tu și Virgil ați împlinit recent patru ani de relație. Cum ați sărbătorit?


Cum sărbătorim de fiecare dată: cu șampanie, cu flori, cu urări și bună dispoziție.

Cum este relația voastră după patru ani? Poate că sună ciudat întrebarea cum v-ați descoperit, dar te întreb așa pentru că lucrurile au evoluat între voi destul de repede, la început. Astfel că v-ați descoperit pe parcurs…

O simt consolidată și avem încredere reciproc unul în celălalt, ceea ce îmi dă o stare de bine și liniște interioară. Sunt
lucruri de bază în orice cuplu. Ne cunoaștem limitele și nu apăsăm accelerația mai mult decât este cazul. Suntem transparenți și nu există minut din zi să nu știm unul de celălalt. Ne spunem absolut orice avem pe suflet. Ne știm toate parolele și nu avem secrete.

Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre căsnicia cu Virgil Șteblea, după 4 ani: „Conviețuirea nu e simplă'/ EXCLUSIVAdelina Pestrițu, dezvăluiri despre căsnicia cu Virgil Șteblea, după 4 ani: „Conviețuirea nu e simplă'/ EXCLUSIV

Adelina Petrițu: „Conviețuirea nu e simplă, dar are atât farmec!'

Spuneai că relația voastră nu e perfectă… Ce nu este perfect, mai exact? În ce privințe aveți păreri diferite, de la ce se nasc divergențele?

N-am întâlnit o relație perfectă și nici nu cred că există. Sunt și momente în care avem păreri în contradictoriu, dar nu facem o tragedie din asta. Sunt zile mai bune și zile mai puțin bune. Conviețuirea nu e simplă, dar are atât farmec! Practic, ne este invadată intimitatea și în momentele în care vrem să fim doar noi. Divergențe se pot naște și de la o omletă prea rumenită dacă e Mercur retrograd (râde). Important este că știm să le depășim.

Cum se împacă Virgil cu statutul tău? Cu faptul că ești mereu în atenția lumii, cu faptul că totuși lași să se vadă destul de mult din viața voastră personală și de familie… Au fost momente în care ți s-a părut că nu e confortabil cu asta?

Lui nu-i place să pozeze, să posteze prea mult sau să fie expus asemeni unei persoane publice. Mai face din când în
când de dragul meu, altfel nu l-ați vedea la față. (râde) Abia îl prind la poze și multe dintre ele sunt instantanee. Îmi respectă munca pentru că vede cât de mult îmi place, cât de mult mă implic și îmi doresc ca totul să iasă wow. Mă ajută de câte ori am nevoie, dar, spre binele căsniciei noastre, am ales să colaborez cu oameni care să mă ajute la pozat/filmat, pentru că eram un adevărat stres pentru cuplu.

Adelina Pestrițu: „Virgil știe că n-aș face ceva care ar periclita în vreun fel familia noastră'


Chiar, ți-a impus Virgil limite? A fost vreo situație în care el să-ți spună explicit „nu vreau să postezi asta sau
despre asta?


Niciodată. Mereu m-a lăsat să decid. Știe că n-aș face ceva care ar periclita în vreun fel familia noastră. Mă cunoaște
destul de bine și are încredere, probabil și pentru că niciodată nu i-am dat motive să fie altfel.

Ai avut vreodată impresia că succesul tău l-ar putea intimida pe Virgil? Mă refer și din punct de vedere financiar. Nu e un secret pentru nimeni că ești o femeie de succes și că și câștigurile tale sunt pe măsură…

Avem business-uri diferite, dar într-o oarecare măsură la fel de solicitante. Nu banii care ne intră în cont ne fac să ne simțim importanți, ci felul în care îi cheltuim și ne trăim viața. Amândoi suntem focusați pe viitorul familiei noastre și nu ne comparăm veniturile. Câștigăm atât cât muncim, nu avem un salariu fix. Deci n-am putea să tragem linie și să spunem exact care dintre noi câștigă mai mult.

Ce spune Adelina Pestrițu despre al doilea copil

Știu că toată lumea te întreabă asta, simți că este momentul acum și pentru al doilea copil? Acum, că Zeny a mai
crescut, cum vi s-a modificat și vouă percepția în legătură cu planul de a mai avea un copil? Unii părinți știu că devin mai relaxați, iar alții se panichează…


Da. Vrem un al doilea copil, dar nu de noi depinde acest răspuns. Dumnezeu hotărăște când suntem pregătiți.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter