Adevărul despre problemele de sănătate ale lui Florin Piersic. Cum arată și cum se simte marele actor la 83 de ani, după un an complicat

Publicat pe
Adevărul despre problemele de sănătate ale lui Florin Piersic. Cum arată și cum se simte marele actor la 83 de ani, după un an complicatAdevărul despre problemele de sănătate ale lui Florin Piersic. Cum arată și cum se simte marele actor la 83 de ani, după un an complicat

La 83 de ani, Florin Piersic este încă o forță. În ciuda vârstei, actorul nu renunță la scenă și continuă să facă mișcare. Deși a negat că ar avea probleme de sănătate și a evitat să vorbească pe acest subiect, se pare că Florin Piersic ar fi avut probleme de sănătate în ultimele luni. Iată cum arată actorul la finalul unui an complicat.

Florin Piersic este o legendă a cinematografiei românești și continuă, la 83 de ani, să urce pe scena teatrului. Actorul nu se lasă, chiar dacă în ultima vreme s-a tot vorbit despre unele probleme de sănătate cu care s-ar confrunta.

Cum arată și cum se simte Florin Piersic la 83 de ani

După ce în primăvară s-a scris că a ajuns de urgență la spital, Florin Piersic a negat informațiile, printr-o declarație din care răzbate umorul specific.

'Am fost totdeauna un om activ şi acum. Mi-a plăcut mişcarea, şi acum, la vârsta asta fragedă pe care o am, de 83 de ani, încă o dată repet: fragedă. Mie mi-a plăcut să înot, să joc baschet şi vreau să continui să fiu în formă bună. (…)

Nu ştiu, îmi pare rău că trebuie să spun asta, dar sunt colegi de-ai mei care nu s-au îngrijit şi din cauza asta dumneavoastră nu aveţi cum să îi sunaţi că ei sunt undeva în stele. Au plecat de mult majoritatea dintre ei şi atunci, eu mă îngrijesc, dar ei scriu: operat, făcut, dres… În loc să afle lumea că sunt în regulă, că împing vagoane în gările din România şi că sunt bine şi că nu am de gând să vă fac niciun fel de surpriză, ci să veniţi la teatru să mă vedeţi. Stau aici cu doamna doctor, mă rog, o doctoriţă care are grijă de mine în sensul că mă duce aici, mă duce… Mă primeşte zilnic pentru întreţinere, adică să întreţin ouăle de Paşte şi alte chestii’', a declarat Florin Piersic în urmă cu câteva luni, asigurând pe toată lumea că se simte bine.

Adevărul despre problemele de sănătate ale lui Florin Piersic

La scurtă vreme după, însă, jurnalista Irina Păcurariu, care l-a avut invitat pe Florin Piersic într-o emisiune, a postat pe Facebook un mesaj din care reiese clar că actorul a suferit o operație.

'Cea mai faină treabă când stai față în față cu Florin Piersic câteva ore e că pricepi de ce oameni ca el n-o să dispară niciodată. Da, are 83 de ani, e șarmant altfel decât era ca Mărgelatu și merge încet, după mai bine de o lună de recuperare pentru o intervenție chirurgicală la genunchi', a scris Irina Păcurariu.

Deși ultimele fotografii ale actorului i-au pus pe gânduri pe admiratorii săi, îngrijorați că actorul nu pare să fie tocmai în formă, Florin Piersic continuă să fie activ și duce o viață liniștită și confortabilă în Cluj.

Recent, totuși, vorbind de fiul său, Florin Piersic Jr, marele actor a reprodus o discuție avută cu acesta. 'Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: Măi, tată, să nu îndrăznești să mă lași orfan!' a povestit Piersic, citat de Libertatea.

Foto: Facebook, Libertatea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter