Adevărul despre relația dintre Dani Oțil și Răzvan Simion după 30 de ani de prietenie. Tot ce nu se vede la TV: ”Ne salvăm unul pe altul”

Publicat pe
Adevărul despre relația dintre Dani Oțil și Răzvan Simion după 30 de ani de prietenie. Tot ce nu se vede la TV: 'Ne salvăm unul pe altul'Adevărul despre relația dintre Dani Oțil și Răzvan Simion după 30 de ani de prietenie. Tot ce nu se vede la TV: 'Ne salvăm unul pe altul'

Răzvan Simion și Dani Oțil prezintă de peste un deceniu împreună emisiunea 'Neatza cu Răzvan și Dani', însă legătura lor e cu mult mai veche. Cei doi se cunosc din copilăria petrecută în Reșița și au la activ numeroase experiențe. Ce nu știu mulți e că Dani l-a salvat pe Răzvan de la corijență în liceu.

Răzvan Simion și Dani Oțil prezintă din 2008 matinalul de la Antena 1, fiind totodată colegi de scenă la mai toate evenimentele adiacente. Legătura lor este, însă, cu mult mai veche, cei doi fiind prieteni din copilărie. Au crescut împreună la Reșița, au făcut școala împreună, s-au mutat la București în același timp și au devenit celebri împreună.

coperta VIVA! iulie

coperta VIVA! iulie

Cum l-a scăpat Dani Oțil pe Răzvan Simion de corijență

În cadrul interviului pe care Dani ni l-a acordat în numărul de iulie al revistei VIVA!, acesta ne-a povestit un detaliu neștiut despre duo-ul imbatabil (și foarte bine plătit, umblă vorba) Răzvan și Dani. Puțini cunosc faptul că în vremea liceului, Dani l-a salvat pe Răzvan de o corijență, explicându-i materia.

'În liceu îmi meditam mai mulţi prieteni. Nu ştiu dacă eram foarte bun la unele materii, dar sigur știam să explic bine. Eu și Răzvan ne salvăm unul pe altul la fiecare eveniment pe care îl prezentăm', ne-a povestit Dani Oțil, care, la fel ca partenerul său de platou, a avut parte de o copilărie modestă, dar fericită.

Ce note a obținut la Bacalaureat Dani Oțil

VIVA! l-a provocat pe Dani să spună ce note a obținut la bac. 'Noi am fost primii cu bacul 'complicat'. Am dat din șapte materii. Nu mai ştiu exact, dar în afară de matematică (unde au fost ceva greșeli în subiecte) am fost foarte bine. Nu din vina mea, însă eram în cea mai „tocilară' clasă din județ. Mai mult de rușinea colegilor deschideam cărțile', ne-a dezvăluit prezentatorul.

Foto: PR, VIVA! 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter