Adi Nartea din ”Vlad”, despre femeia care i-a furat inima în viața reală! Cum și-a cunoscut actorul soția și cât de geloasă e aceasta

Publicat pe
Adi Nartea din 'Vlad', despre femeia care i-a furat inima în viața reală! Cum și-a cunoscut actorul soția și cât de geloasă e aceastaAdi Nartea din 'Vlad', despre femeia care i-a furat inima în viața reală! Cum și-a cunoscut actorul soția și cât de geloasă e aceasta

Adi Nartea (37) a devenit extrem de popular de când este protagonist în serialul 'Vlad' și extrem de dorit de femei. Actorul este, însă, căsătorit din 2014 cu un frumos fotomodel și au împreună o fetiță. Iată tot ce trebuie să știi despre povestea lor de dragoste. Este exact ca-n filme!

Adi Nartea era cunoscut și înainte de serialul 'Vlad', dar de când este protagonistul acestui proiect-fenomen, popularitatea sa a atins cote uriașe. La pachet cu aceasta a venit și un colosal succes la sexul opus, actorul fiind zilnic asaltat cu mesaje de la admiratoare pe rețelele sociale.

Coperta VIVA! iunie

Coperta VIVA! iunie

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, ediția de iunie, Adi Nartea a vorbit, însă, despre femeia care i-a furat inima. Pe numele ei Alina Ferinceac, aceasta este soția lui Adi din 2014, iar în urmă cu trei ani i-a dăruit și o fetiță, Mara. Actorul ne-a dezvăluit secretul relației care durează de peste zece ani: 'Nici măcar nu ne-am dat seama când au trecut anii. Cert este că ne respectăm unul pe altul, că suntem destul de maturi să ne dăm seama că viața e o călătorie frumoasă, nu o destinație, și ne bucurăm de orice moment pe care ni-l oferă, fie bun, fie mai puțin bun. Suntem o echipă și avem același scop!'.

Cum și-a cunoscut Adi Nartea soția

Ca și Adi, Alina este fost manechin, meseria lor aducându-i de fapt împreună. 'Ne știam de destul de mult timp, de pe la castinguri, dar a fost nevoie de un job în Tunisia să ne cunoaștem. Ea a venit din Milano, pentru că acolo era stabilită cu joburile, și eu de la București. Era o ședință foto pentru un brand de textile. Ne-am întâlnit acolo, am lucrat 3 zile și apoi am ținut legătura via yahoo messenger, până a venit în România, acasă, de sărbătorile de Paște, și m-a sărutat când eram îmbrăcat în supererou la o reclamă… De atunci a mers totul natural', ne-a mărturisit Adi Nartea despre momentul în care a început povestea de dragoste cu Alina.

Am fost curioși să aflăm cum gestionează Alina situația numeroaselor admiratoare ale soțului său, despre care nu e un secret că e zilnic asaltat de admiratoare pe rețelele sociale. Întrebat dacă succesul lui a afectat relația de cuplu, acesta a răspuns sincer: ' De afectat nu pot spune că a afectat, dar pot spune că a înfluențat-o. O mare parte din energia pe care o aveam și o dădeam în familie acum e captată de munca pe care trebuie să o fac și asta invariabil se simte, dar am norocul că Alina înțelege, știe ce înseamnă acest lucru și mă susține cu totul în această etapă'. Gelozia o camuflează bine și de fiecare dată când apare o secvență mai compromițătoare, încerc să-i distrag atenția de la tv cu ceva. Dar înțelege și mă tachinează, mai mult Mara se întreabă curioasă ce face tati acolo… explicăm și mergem mai departe!'.

Citește mai multe despre Adi Nartea în VIVA! de iunie.

Foto: PR, Instagram 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter