Adriana Bahmuțeanu s-a mutat cu Nikolaos Papadopoulos. Artistul i-a stat alături în cele mai grele momente: "A făcut potecă în spital când m-am operat"

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu și-a găsit, în sfârșit liniștea, dar și fericirea alături de Nikolaos Papadopoulos. Cei doi par să se înțeleagă mai bine ca niciodată, dat fiind că s-au mutat împreună și că artistul i-a stat alături și în cele mai grele momente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Adriana Bahmuțeanu face noi dezvăluiri din relația de cuplu și momentele trăite alături de Nikolaos Papadopoulos. Vedeta susține că a trecut perioada de fluturași în stomac, iar acum se iubesc și se respectă foarte mult, având o relație pe cât de frumoasă, pe atât de liniștită.

Citește și: Mezzosoprana din Iași dă semne că-și revine. Anunțul făcut de medici despre Maria Macsim Nicoară:'Pacienta poate acum…'

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit pentru Click! că lucrurile sunt cât se poate de serioase între ei, dat fiind că deja s-au mutat împreună. Mai mult decât atât, artistul și-a sprijinit partenera în cele mai grele momente: „Am constatat de fapt, viaţa mi-a demonstrat că în momentele cheie a fost lângă mine trup şi suflet. Anul trecut a trebuit să fac o operaţie şi a durat 6 ore, la Sanador. Iniţial trebuia să dureze două ore şi jumătate însă s-a prelungit pentru că au fost nişte complicaţii. Vreau să spun că Nikos a făcut potecă în acest spital, îl cunosc de la manager până la femeia de serviciu. Toată lumea m-a întrebat cine este grecul nebun care mai avea puţin şi intra în sala de operaţie”.

Citește și: Simona Gherghe și-a făcut curaj să vorbească despre coșmarul vieții sale:„M-a lovit cu o scândură. Prezența lui mă paraliza!'

Cu toate acestea, cei doi nu ar avea momentan planuri de căsătorie, întrucât nu consideră că un act ar schimba relația dintre ei.

Adriana Bahmuțeanu s-a mutat cu Nikolaos Papadopoulos. Artistul i-a stat alături în cele mai grele momente: "A făcut potecă în spital când m-am operat"Adriana Bahmuțeanu s-a mutat cu Nikolaos Papadopoulos. Artistul i-a stat alături în cele mai grele momente: "A făcut potecă în spital când m-am operat"

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter