Afacerile lui Cristi Borcea rămân pe mâinile fostei soții. Mihaela este cea care se ocupă de tot

Publicat pe

Cristi Borcea se află în spatele gratiilor și nu mai poate gestiona afacerile pe care le deține. Fostul acționar de la Dinamo a luat o decizie importantă și a decis că fosta lui soție, Mihaela Borcea, va fi cea care se va ocupa de tot.

Se pare că afaceristul are cea mai mare încredere în Mihaela Borcea, fosta lui soție. Cristi Borcea s-a gândit foarte bine pe mâinile cui să lase afacerile, iar cea mai potrivită i s-a părut Mihaela, deși el este căsătorit cu Valentina Pelinel. Afaceristul i-a lăsat Mihaelei Borcea în grijă un hotel pe care îl deține în Olimp și vrea să-i mai lase încă unul.

Cristi Borcea a avut încredere deplină în prima lui soție, astfel că Mihaela este cea care se ocupă de administrarea hotelului de pe litoral și de plaja privată.

'În primul rând toate proiectele erau ale lui Cristi, el le-a gândit şi eu le-am dus mai departe, deci aici e vorba de echipă şi eu zic că am avut profesor bun şi asta spune tot. Am învăţat, exact. Amândoi am învăţat pe parcursul anilor ce este bine, cum este bine. De la Dumnezeu în primul rând (n.r. puterea), că eu aşa am zis, am trecut prin multe, prin foarte multe greutăţi, sunt obişnuită şi atunci normal că orice nu te doboară, nu te întărește şi atunci am devenit puternică pas cu pas, ceas cu ceas, secundă de secundă', a declarat Mihaela Borcea recent, potrivit spynews.ro.

Cristi Borcea a primit 5 ani de închisoare cu executare

La doar șapte luni după ce a fost eliberat, Cristi Borcea s-a întors în închisoare, după ce a fost a primit o pedeapsă de 5 ani cu executare. Decizia aparține magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție şi este definitivă. Cristi Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. În același dosar, Radu Mazăre a fost condamnat la 9 ani de închisoare.

Soțul Valentinei Pelinel este acuzat în acest dosar că a prejudiciat statul român cu aproximativ 28 de milioane de euro, potrivit Libertatea.

FOTO: Facebook

Afacerile lui Cristi Borcea rămân pe mâinile fostei soții. Mihaela este cea care se ocupă de totAfacerile lui Cristi Borcea rămân pe mâinile fostei soții. Mihaela este cea care se ocupă de tot
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter