Alex Bodi, din nou în fața judecătorilor. A cerut să fie eliberat: „Am contestat și sechestrul”

Publicat pe

Alex Bodi a ajuns în fața judecătorilo de la Tribunalul din Craiova. Acesta se află în arest la domiciliu de mai bine de cinci luni de zile. Afaceristul a declarat că a invocat o revocare a măsurii arestului domiciliar cu schimbare de control judiciar, doar că judecătorii nu s-au pronunțat încă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi își dorește cu ardoare ca viața lui să revină la normal. Acesta se află în arest la domiciliu de mai bine de cinci luni de zile, iar astăzi s-a prezentat în fața judecătorilor de la Tribunalul din Craiova. Afaceristul a cerut revocarea arestului domiciliar.

Alex Bodi, din nou în fața judecătorilor. A cerut să fie eliberat: „Am contestat și sechestrul'Alex Bodi, din nou în fața judecătorilor. A cerut să fie eliberat: „Am contestat și sechestrul'

A fost bine. Am invocat o revocare a măsurii arestului domiciliar cu schimbare de control judiciar și acum să vedem. Nu, încă nu s-au pronunțat judecătorii. Cred că o să fie mâine, dacă nu mă înșel. Îmi doresc să se încheie odată toate chestiile și să se vadă adevărata esență a lucrurilor, cum s-au întâmplat', a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars.

Citește și: Răsturnare de situație!Ce spune menajera lui Alex Bodi despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-a încasat

Citește și: Chiara Ferragni a născut o fetiță!Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Când trebuie să nască Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor.„După cum decurge sarcina…'

Citește și: Tot ce nu vezi la TV, în Las Fierbinți.Imagini inedite din culisele serialului ProTV

Alex Bodi, la Tribunalul din Craiova

Alex Bodi nu a dezvăluit mai multe lucuri, dar speră că lucrurile se vor rezolva și are încredere în autorități.

Nu-mi permit și nu am voie să divulg anumite lucruri. Lăsăm la aprecierea justiției și sperăm că se vor elucida lucrurile. Mai mult de atât nu am ce să zic. Ieri am avut o contestație asupra sechestrului, s-a extins pentru a treia oară. Trebuie să avem răbdare să fie interogați martorii, toate persoanele implicate. Vedem. Ne rămâne să avem încredere în dânșii. La un moment dat se vor elucida lucrurile', a mai spus celebrul afacerist pentru sursa citată anterior, potrivit spynews.ro.

Alex Bodi, despre părinții lui

Părinții lui Alex Bodi, chiar dacă sunt afectați de întreaga situație, îl susțin pe afacerist și speră și ei că povestea va avea un deznodământ fericit. De asemenea, Alex Bodi a mărturisit că părinții lui știu adevărul și că îi pare rău că sunt puși în situația asta.

Părinții mei, ca orice părinte, în primul rând suferă din cauza copilului. Ei știu adevărul, știu cum s-au întâmplat lucrurile. Îmi pare rău și pentru dânșii. Tata e o persoană mai puternică, mama e mai sensibilă. Sper să se rezolve lucrurile', a declarat în continuare Alex Bodi.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter